Halsey İkinci Güzellik Markasını Çıkarıyor
GÜZELLİK

Halsey İkinci Güzellik Markasını Çıkarıyor

Halsey, Walmart aracılığıyla ikinci güzellik markasını piyasaya sürecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Temmuz 2022

Profesyonel olarak Halsey olarak bilinen şarkıcı-söz yazarı Ashley Frangipane, yalnızca Walmart aracılığıyla ikinci bir güzellik markası olan af94'ü piyasaya süreceklerini açıkladı.

Göz, dudak, yanak ve vücut ürünleri gibi renkli zımbaların yanı sıra marka, özel tasarım vücut çıkartmaları gibi kozmetik aksesuarlara da yer verecek.

67 parçalık seri, özel ortağı Walmart ile birlikte geliştirildi ve sanatçı, bu sayede, yaklaşık 2.900 mağazada ve çevrimiçi olarak satılacak ürünlerle yeni bir Z Kuşağı tüketici tabanına girmeyi umuyor.

Uygun fiyatlı bir alternatif olarak üretilen af94, Ocak 2021'de About Face'i piyasaya süren Halsey'in piyasaya sürdüğü ikinci güzellik markasıdır.

Şarkıcı, "Hayranlardan ve arkadaşlardan aldığım geri bildirimleri dinledikten sonra, daha düşük fiyatlı ve geniş bir erişime sahip, kendini ifade eden başka bir çizgi oluşturmak istedim, bu yüzden bu yeni koleksiyonu Walmart ile piyasaya sürmekten dolayı çok heyecanlıyız" dedi.

Açıklamaya göre, af94 için tüm ürünler yüzde 100 vegan ve zulüm içermez ayrıca tüm cilt tonlarını tamamlamak için dikkatle oluşturulmuş bir renk yelpazesi mecvut.