Selena Gomez Güzellik Rutinini Paylaştı
GÜZELLİK

Selena Gomez Güzellik Rutinini Paylaştı

Selena Gomez sizi sonbahara hazırlayacak bir güzellik rutini paylaşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Temmuz 2022

Selena Gomez'in makyaj serisi Rare Beauty olabilir, ancak konu cilt bakımı olduğunda, alttaki cilde özen göstermenin ten rengi ürünlerinin uygulanmasını kusursuz hale getirdiğini biliyor. Bir TikTok videosunda Gomez, hayranları için her şeyi açıklıyor ve biz de notlar alıyoruz.

Selena Gomez artık TikTok'ta güzellik sırlarını düzenli olarak paylaşıyor ve buna kesinlikle kızmıyoruz. Rare Beauty kurucusu kısa süre önce bütçeye uygun en sevdiği cilt bakımı satın almalarından bazılarını paylaştıktan sonra, makyaj öncesi güzellik rutininin tamamını paylaştı.

@selenagomez Morning routine before make up! @Rare Beauty ♬ my hair - Ariana Grande

Gomez, sabah duşundan çıktıktan sonra başlayan "makyaj öncesi sabah rutini"ni gösterdi. Saçını bir havludan çıkaran şarkıcı ve aktris, göz altına altın maskeler uygulayarak ve cildini kalın bir kremle nemlendirerek başlıyor.

Gomez, sol De Janeiro'nun her zaman popüler olan Brezilya Bum Bum Kremini kullanarak vücut bakımına geçmeden önce göz bandına benzer bir altın dudak maskesi uyguluyor. The Only Murders in the Building yıldızı makyajı için "Honor" gölgesinde Rare Beauty's With Gratitude Dew Lip Balm'ı kullanıyor ve görünümü tamamlamak için dolgun ve kabarık kaşlarını fırçalıyor. Gomez, son eklenen küpeleri, deri ceketi ve kendinden emin duruşuyla güne hazır.