Dior ve Natalie Portman: Bir Aşk Hikayesi
GÜZELLİK

Dior ve Natalie Portman: Bir Aşk Hikayesi

Natalie Portman'ın yazı, son Dior ruj kampanyası ile devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Temmuz 2022

Natalie Portman harika bir yaz geçiriyor. Görmüş olabileceğiniz bir Marvel filmi olan Thor: Love and Thunder (ki zaten gişede 245 milyon dolardan fazla hasılat elde etmiş) Jane Foster rolüne geri dönmekle kalmadı, aynı zamanda on yıllık güçlü ortaklığını da sürdürüyor. Dior'la birlikte. Bu kez Yara Shahidi'nin de yer aldığı Rouge Dior Forever Lipstick için güçlendirici yeni bir kampanyada yer alıyor, 16 saate kadar süren aktarıma dayanıklı yeni bir formül.

Kampanyanın özellikle şu anda kadınların gücünü ve gücünü kutlamasını seviyoruz. Bu ruhla, şu anda ilham aldığınız kadınlardan bazıları kimler?
Şu anda, tanıdığım birçok kadın sporcudan çok ilham aldım. Billie Jean King çok sıra dışı ve belli ki bir oyuncu olarak çok yetenekliydi, ama aynı zamanda gerçekten sadece hareketi yönetiyordu. Çok sıra dışı olan Serena Williams da. Kadın futbolcuların eşit ücret almasına öncülük eden kadınlar, son zamanlarda bu benim için gerçekten etkileyiciydi. Başından beri olmalıydı. Ama çok şükür hak ettikleri şey onlara verilmediğinde bunun için savaştılar.

Ve sonra tabii ki bu kampanya muhteşem bir ruj için. Son zamanlardaki güzellik rutininizi nasıl tanımlarsınız?
Pandemi deneyiminin beni güzellik konusunda çok daha hevesli hale getirdiğini hissediyorum. Sanırım yeniden sosyalleşeceğimiz, insanları göreceğimiz ve insanlarla tekrar temas kuracağımız için çok heyecanlıyız. Ve elbette kendimizi başkalarına yüz yüze sunma şeklimiz de önemli, bu yüzden bence şu anda etrafta çok fazla neşe ve heyecan var.

Son zamanlarda kullandığınız ürünlerden bazıları nelerdir?
Çantamda her zaman iki rujum vardır. 100 [Forever Nude Look] gibi doğal bir renk, bir tür nötr renk ve 999 [Forever Dior], klasik kırmızı, böylece ya toprak tonlarındaymışım gibi hissedebilirim ya da biraz daha cesur, daha etkileyici . Bunları hep yanımda bulundururum.

Thor: Love and Thunder için tebrikler . İkonik çekici kullanmak nasıl bir şeydi?
Bu rolü oynamak inanılmazdı. Çocuklarım çok heyecanlıydı. Çocuklarımın çıldırdığı bir şeyi ilk defa yapıyorum. Bu gerçekten çok özeldi. Ve ayrıca sadece Taika [Waititi] ve Chris ve Tessa ile çalışmak ve onların dehasını ve doğaçlamalarını deneyimlemek ve her gün birlikte vahşi şeyler yaratmanın gerçekten eğlenceli atmosferi.