İlham Kaynağı: Selena Gomez
GÜZELLİK

İlham Kaynağı: Selena Gomez

22 Temmuz'da 30. doğum gününü kutlayan genç yıldız, saç ve makyaj görünümleriyle ilham kaynağı oluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Temmuz 2022

Selena Gomez, "Barney & Friends" ile henüz 10 yaşındayken oyunculuk yaparak başladığı kariyerine bugün oyunculuğun yanı sıra başarılı bir şarkıcı ve iş insanı olarak devam ediyor. En son "Only Murders In The Building" dizisinde yer alarak hayranlarına sürpriz yapan genç yıldız başarılı kariyerinin aksine sağlık durumu ve özel hayatındaki çalkantılarla oldukça zor zamanlar geçirerek bugüne gelmeyi başardı.

Anksiyete, depresyon ve Lupus hastalığı ile tam anlamıyla mücadele veren genç yıldız, Justin Bieber ile yaşadığı ayrılıktan sonra uzun bir süre toparlanmakta zorluk çekti. Tüm bu zorlu sürece rağmen mükemmel bir dost olduğunu en yakın arkadaşına böbreğini bağışlamasıyla kanıtladı. Hayatındaki karanlık bulutları dağıtmayı başaran Selena Gomez, tüm bu zorlu zamanları geride bırakarak bazılarıyla da savaşmaya alışarak 22 Temmuz 2022'de bir insan için en özel yaşlardan biri olan 30. yaş gününü kutladı. Biz de Selena Gomez'in doğum gününü kutluyor ve Instagram hesabında bir yolculuğa çıkıyoruz. Rare Beauty adındaki güzellik markasıyla başarı elde eden Selena Gomez'in saç ve makyaj görünümlerini yakın markaja alarak, genç yıldızdan ilham alıyoruz.

Doğum Günü Kızı

30. doğum gününde Versace imzalı soft pembe tonlarında tül ve şifon detaylı bir elbise giymeyi tercih eden Selena Gomez, saçlarını sıkıca toplayıp at kuyruğu yapmayı tercih ediyor. Göz makyajında tercih ettiği eyeliner uygulaması ve dolgun kirpikleriyle bakışlarını ön plana çıkartırken dudaklarını çerçeveleyerek uyguladığı şeftali tonlarındaki ruj ile güçlü bir makyaj görünümü elde ediyor. Elbisesi, ışıltılı halka küpeleri ve özenli saç/makyaj görünümüyle mesafeli bir görünümün aksine tüm sıcaklığını yansıtmayı başarıyor.

Ev Hali

Ünlü yıldız bu karede en doğal hallerinden biriyle karşımıza çıkıyor. Oversize sweatshirt'ü, tepede tercih ettiği doğal topuzuyla ne kadar rahat hissettiğini yansıtıyor. Makyaj görünümünde ise cildinin doğallığını ve kalitesini ön plana çıkartan ünlü yıldız, dudaklarında neredeyse yok denecek kadar doğal, şeftali tonlarında bir ruj tercih ederken bakışlarını ince bir eyeliner ve maskara uygulamasıyla tamamlıyor. Çabasız ama bir o kadar da etkileyici bir görünüm elde eden Selena Gomez bu görünümüyle bizlerden tam not alıyor.

Hacimli Dalgalar

Selena Gomez bu karede ters köşe bir hamle yaparak her zaman sıkıca toplanmış ya da simetrik bir şekilde ortadan ikiye ayrılmış olarak gördüğümüz saçlarını dikkat çekici bir kesimle taçlandırıyor. Kakülleri ve küt dalgalı saçlarıyla oldukça sempatik bir görünüm elde eden Gomez, saçında yaptığı çarpıcı değişikliği klasik makyajıyla dengeliyor. Siz Selena Gomez'in bu saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Renk Oyunu

Selena Gomez makyajında ya koyu tonların öne çıktığı gölgeli makyajları ya da ifadesini yumuşatan şeftali tonlarının baskın olduğu daha doğal makyajalrı tercih ediyor. Ünlü yıldız, burada ise hem maniküründe tercih ettiği yeşille hem de far uygulamasında tercih ettiği neon pembeyle tam anlamıyla yaz ruhunu yansıtıyor. Ünlü yıldız yaptığı yüksek doz enerjik seçimleriyle bizleri şaşırtarak tam not almayı başarıyor. Tüm dikkati bakışlarındaki pembede toplayan Selena Gomez, dudakalrında ise nude tonlarında bir gloss tercih ediyor.

Retro Tavır

Paylaştığı bu gönderiyle bizleri zamanda yolculuğa çıkartan Selena Gomez, feminen ve tutkulu tarafını yandıttığı bir görünüm yaratıyor. Elbisesinin kesimi, nostaljik saçları ve seksi makyajıyla "Selfish Love" adlı şarkısında fırtınalar estirmeden birkaç dakika öncesini bizlerle paylaşıyor.