Yaz Bitmeden İçinizi Serinletecek Yeni Trend “Iced Coffee” Manikür
GÜZELLİK

Yaz Bitmeden İçinizi Serinletecek Yeni Trend “Iced Coffee” Manikür

Kafein etkili güzellik trendlerine bir yenisi ekleniyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Ağustos 2023

Derin Timorci

Son zamanlarda sosyal medyanın da etkisiyle trendler isimlerini lezzetli alternatiflerden alıyor oldu. Sadece bu yıl, 'Blueberry milk' tırnaklardan 'Latte Makeup'a kadar birçok trendle tanıştık. Yeni trend ise gün içinde, özellikle de yaz aylarında, adını vazgeçilmezler listesine yazdıran "Iced Coffee" manikür olarak karşımıza çıkıyor.

"Iced Coffee" görünümü ilk bakışta uygulanması zor gibi görünse de tamamen espresso ve sütün birleşimini sembolize eden kahverengi ve beyaz ya da krem tonlarından oluşuyor. Ardından, manikürünüze farklılık katmak sizin elinizde. Çünkü "Iced Coffee" trendi çok yönlülüğü sayesinde ince degrade detaylardan girdap görünümlere kadar çeşitli uyarlamalara yer veriyor.

Bu yeni trende bir göz atmaya hazır mısınız?

Fincanda "Iced Latte"

Latte art, kahveye olan sevginizi ifade etmenin sevimli bir yolu. Tıpkı latte art yapılırken kahvenize çizilen küçük kalpler gibi…

Manikürünüzde buzlu kahve etkisini hissettirmek için tırnaklarınıza gümüş ya da altın rengi detaylar ekleyerek, hem tırnaklarınızdaki derinliği artıracak hem de kahve bardağınızı taklit etmiş olacaksınız.

"Iced mocha" girdabı

"Iced coffee" tırnaklarda girdap oluşturmak aslında düşündüğünüz kadar karmaşık ve zor değil - taban renginizi oluşturduktan sonra sıra görünümü şekillendirmekte.

Girdap oluştururken 'nail art' uygulaması yapacağınız için doğru fırça ve 'tool' kullanımı çok önemli.

Tırnaklarınızın üstünden süngerle veya sargı beziyle geçtiğinizde, sütün kahveye karıştığında meydana gelen girdabı elde etmiş olacaksınız.

Doubleshot espresso görünümü

Eğer kahvenizi sütsüz tercih ediyorsanız beyaz ve krem rengi detayları atlayabilir, bunun yerine kahverenginin çeşitli tonlarını kullanarak köpüklü doubleshot espresso görünümünü yakalayabilirsiniz!

Degrade french manikür

Çift French manikür görünümleri, asıl French görünümün altından incecik bir çizgi çekilerek alışılan klasik görünüme, zarif ve modern bir hava katıyor. Tasarım tek bir renkte bir bütün olarak gözükse de, tonsürton uygulayacağınız degrade görünüm daha da ilgi çekici olur. Bu görünüm için favori kahvenizin çeşitli tonlarını kullanabilirsiniz. Örneğin, Espresso, Americano, Buzlu Latte tonları.