Koleksiyon:Gündüz Rutini
GÜZELLİK

Koleksiyon:Gündüz Rutini

Güne doğru adımlarla başlamaya hazır mısınız? Sabah cilt bakım rutinimiz güne ışıltılı ve sağlıklı görünen bir ciltle başlamak için mükemmel bir yol olabilir.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ağustos 2023

Gelişmiş formülü ile Rotine, fazla yağı ve kirleri nazikçe temizlerken cildinizi kirlilik ve UV ışınları gibi çevresel stres faktörlerine karşı koruyor. Ayrıca, sabah cilt bakımı rutinimiz cildinizin genel görünümünü iyileştirmeye yardımcı olarak pürüzsüz, ışıltılı ve genç bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Neler dâhil:

Advanced Deep Cleansing Gel

Advanced Deep Cleansing Gel, cildinizin doğal bariyerini bozmadan fazla yağı ve ölü cilt hücrelerini gidererek derinlemesine ama nazik bir temizlik sağladığı gibi içeriğindeki AHA+BHA, Çinko PCA ve Aloe Vera formülü pürüzleri ve geniş gözenekleri önlemeye yardımcı oluyor. Cildinizin pH değerine benzer pH değeriyle doğal yağları uzaklaştırmıyor, cildinizi taze ve nemli bırakıyor. Bu kremsi ve SLES içermeyen jel, sebumu kontrol ediyor ve gözenekleri açarak cildinizin berraklığını ve pürüzsüzlüğünü artırıyor.


Premium Antioxidant Brightening Serum

Premium Antioxidant Brightening Serumumuz %10 saf C Vitamini (L-askorbik asit), Ferulik Asit ve Meyan kökü ile güçlendirilmiş bir gündüz iksiri. Bu güçlü antioksidan karışımı çevresel hasara karşı koruyor, ince çizgileri ve kırışıklıkları iyileştiriyor ve cilt tonunu eşitliyor. Serum, cildinizi aydınlatarak sağlıklı ve ışıltılı görünmesini sağlıyor.


UV Expert Absolute-Rich Daily Moisture

UV Expert Absolute-Rich Daily Moisture hafif, nemlendirici bir formülde SPF 50 koruması sunuyor. Cildinizi çevresel kirleticilere ve güneş hasarına karşı korurken, yağlı kalıntı bırakmadan makyaj uygulamasına hazırlıyor. UVB, UVA ve uzun UVA ışınlarına karşı gelişmiş koruması dehidrasyonu, renk bozulmasını ve koyulaşmayı önlüyor. Düzenli kullanımda pürüzsüz, genç ve ışıltılı bir cilde sahip olmanızı sağlayan bu ürün, günlük cilt bakım rutininizin vazgeçilmez bir parçası olacak.





Koleksiyon:Eksfoliasyon Gece Rutini

Cildi nazikçe ama etkili bir şekilde yeniden yüzeye çıkarmak için tasarlanan Üçlü asit eksfoliyatörü, gece boyunca daha parlak ve daha ışıltılı bir cildi destekliyor. Zaman içinde cilt tonunu eşitlerken kırışıklıkların ve dokunun görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Bu nemlendirici formül, hassas cilt tipleri için de uygun olup, hassas cilt bariyerine zarar vermeden düzenli olarak güvenle kullanım olanağı sağlıyor. Üstelik, kokusuz, glutensiz, vegan ve yeniden doldurulabilir üzellikli bu ürün, güçlü eksfoliyasyon sağlamasının yanı sıra, üçlü asit eksfoliyatörü ile diğer cilt bakım ürünlerinin emilimini ve etkinliğini de artırarak cilt bakım rutininize katkı sağlıyor.

Neler dâhil:

Powerful Botanical Cleansing Oil

Squalene, Üzüm Yağı ve Badem Yağı ile aşılanmış Powerful Botanical Cleansing Oil, derin gözenek temizliği sunuyor. Sadece birkaç damla makyajı ve fazla yağı temizleyip cildinizi canlandırmaya ve aydınlatmaya yardımcı oluyor. Düzenli kullanım sonucunda daha yumuşak ve tazelenmiş bir cilt elde etmenizi sağlıyor. Gözenekleri tıkamayan, yatıştırıcı özelliğe sahip Powwrful Botanical Cleansing Oil, cildinizi tahriş etmeden temizleyip, yenilendiriyor.


Advanced Deep Cleansing Gel

Advanced Deep Cleansing Gel, cildinizin doğal bariyerini bozmadan cildinizi fazla yağdan arındırıyor ve ölü cilt hücrelerini temizleyerek kapsamlı ancak nazik bir temizlik sağlıyor. İçeirğindeki AHA+BHA, Çinko PCA ve Aloe Vera formülü pürüzlülüğün ve geniş gözeneklerin önlenmesine yardımcı oluyor. Cildinizinkine benzer pH değeriyle doğal yağları yok etmeden cildinizi taze ve nemli bırakmaya yardımcı oluyor. Bu kremsi, SLES içermeyen jel, sebumu kontrol ederek gözenekleri açıyor ve cildinizin berraklığını ve pürüzsüzlüğünü artırıyor.

Clarifying Exfoliator Serum

Clarifying Exfoliator Serum, içeriğindeki AHA, BHA ve Aloe Vera ile daha parlak ve eşit tonlu bir cilde sahip olmanız için nazikçe peeling yapıyor. Ölü hücreleri temizliyor, dokuyu pürüzsüzleştiriyor ve asit kaynaklı tahrişi hafifletirken gözenekleri temizliyor. Eklenen Çay Ağacı özü ile düzensiz pigmentasyonla mücadele ederek gözenek görünürlüğünü azaltıyor ve cilde besleyici nem sağlıyor.

Intense Nighttime Recovery Moisturizer

Klinik olarak test edilmiş bir cilt bakım çözümü olan Intense Nighttime Recovery Moisturizer, cilde genç bir ışıltı katmak için gerekli olan nemi geri kazandırarak gece boyunca cildinizi canlandırıyor. Bifida Ferment Lysate, Seramidler ve Bitki özleri ile cilt dokusunu geliştirerek kolajen direncini destekliyor ve görünümü iyileştiriyor. Bu zengin formül aynı zamanda kızarıklık ve döküntüler gibi cilt tahrişlerini yatıştırıyor ve yara izi görünürlüğünü azaltıyor.

Koleksiyon:Retinol Gece Rutini

Retinol Gece rutini ile cildinizi canlandırın. Retinoller, akne ve kırışıklıklar da dâhil olmak üzere çeşitli cilt sorunlarını tedavi etmek için onlarca yıldır güvenle kullanılan güçlü bir kimyasal bileşik grubu olarak biliniyor. Retinol Gece formülü, epidermisteki hücre döngüsünü artırmaya yardımcı olarak zamanla daha kalın hale getiriyor ve daha genç, ışıltılı bir cilt için yaşlılık lekelerini solduyor. İster belirli cilt sorunlarını tedavi etmek isteyin, ister sadece cildinizin genel sağlığını ve görünümünü iyileştirmek isteyin, Retinol Gece rutini ile güne tazelenmiş, canlanmış bir ciltle merhaba deyin!

Neler dâhil:

Powerful Botanical Cleansing Oil

Powerful Botanical Cleansing Oil içeriğindeki Squalene, Üzüm Yağı ve Badem Yağı ile derin gözenek temizliği sunuyor. Sadece birkaç damla ile makyajı ve fazla yağı temizleyerek cildinizi canlandırıyor ve aydınlatıyor. Düzenli kullanımda daha yumuşak ve tazelenmiş bir cilt elde etmenizi sağlıyor. Üstelik cildinizi tahriş etmeden temizliyor ve nemlendiriyor, yatıştırıcı bir etki sağlayarak gözeneklerinizin tıkanmasını engelliyor.

Advanced Deep Cleansing Gel

Advanced Deep Cleansing Gel, cildinizin doğal bariyerini bozmadan cildi fazla yağdan arındırarak ve ölü cilt hücrelerini gidererek derinlemesine bir temizlik sağlıyor. İçeriğindeki AHA+BHA, Çinko PCA ve Aloe Vera formülü pürüzleri ve geniş gözenekleri önlemeye yardımcı oluyor. Cildinizin pH değerine benzer pH değeriyle doğal yağları uzaklaştırmadan cildinizi taze ve nemli bırakıyor. Bu kremsi, SLES içermeyen jel, sebumu kontrol ederek ve gözenekleri açarak cildinizin berraklığını ve pürüzsüzlüğünü artırıyor.

Ultimate Refining Serum

Dermatologlar tarafından onaylanmış bir içerik olan %0,3 Retinol içeren Ultimate Refining Serum, cilt kırışıklıkları gibi temel yaşlanma belirtileriyle mücadele ediyor. İnce çizgileri ve renk değişimini önleyerek cildinizin daha parlak, canlı ve ışıltılı görünmesini sağlıyor. Seramid ve Centella Asiatica içeren zenginleştirilmiş formülü, daha dolgun bir görünüm için cildi nemlendirip besleyerek, cildin elastikiyetini artırıyor.

Intense Nighttime Recovery Moisturizer

Klinik olarak test edilmiş bir cilt bakım çözümü olan Intense Nighttime Recovery Moisturizer, genç bir ışıltı için gerekli nemi cildinize geri kazandırıyor ve gece boyunca cildinizi canlandırıyor. İçeriğindeki Bifida Ferment Lysate, Seramidler ve Bitki özleri ile cilt dokusunu geliştirip kolajen direncini destekliyor ve görünümü iyileştiriyor. Bu zengin formül aynı zamanda kızarıklık ve döküntüler gibi cilt tahrişlerini yatıştırıyor ve yara izi görünürlüğünü azaltıyor.