“STRAWBERRY GIRL” New York Sokaklarında
GÜZELLİK

“STRAWBERRY GIRL” New York Sokaklarında

Hailey Bieber’a Kırmızı Çok Yakışıyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Eylül 2023

Derin Timorci

Birçok trende öncülük eden Hailey Bieber, geçtiğimiz günlerde New York sokaklarında "Strawberry Girl" görünümüyle yaza son noktayı koydu.

Hailey Bieber, pek çok ünlü gibi New York'ta sevenlerine küçük bir moda maratonu yaşattı ve kendi cilt bakım markası olan Rhode'un, Krispy Kreme ile yaptığı iş birliğiyle karşımıza çıkan "Strawberry Peptide Lip Treatment" adını verdiği ürünü tanıttı.

Gün içinde tercih ettiği 3 görünümün ardından finali; Ermeno Scervino imzalı kırmızı, mini straplez elbise, Ferragamo çanta ve Maison Ernest imzalı ayakkabı ile yaptı. Aksesuar olarak tercih ettiği çilek şeklinde küpeleri ve pırlantalarla bezenmiş "B" harfli kolyesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Hailey Bieber ağustos ayının başlarında TikTok'ta yayınladığı öğretici bir videoyla sevenlerine "Strawberry Makeup'ı tanıtmıştı.

Hazır, ünlü model baştan aşağı Strawberry görünümündeyken biz de bu trendi başından sonuna kadar ele alalım istedik.

Strawberry Makeup nedir? Nasıl elde edilir?

Bu makyajın püf noktasına kısaca "Al yanaklar, çilek dudaklar" diyebiliriz. Yani, makyajın en göz alıcı noktası allık ve dudak makyajı olacak.

Bu makyajda krem veya likit ürünler kullanmak, pigmentasyon açısından toz ürünler kullanmaya kıyasla daha doğru bir tercih olacaktır.

Ten makyajını olabildiğince sakin tuttuktan sonra, pembe alt tonlu allık uygulamasının ardından çilek etkisini vermesi için sahte çil çizimi.

Dudak makyajında ise, ten renginizden çok koyu olmayacak kahverengi dudak kalemiyle dudağınızı çerçeveledikten sonra renkli dudak balmı ve şeffaf gloss uygulayabilir kırmızı bir ruju dudağınıza çok hafif dokundurduktan ve parmağınızla dağıttıktan sonra şeffaf gloss da tercih edebilirsiniz.

Ünlü modelin, uyguladığı makyaj tercihlerinden giyimine kadar her parça herkes tarafından beğenildiğinden, her ne kadar kış mevsimi geliyor olsa da, önümüzdeki aylarda da çok sayıda çilek ilhamlı parçalar görmeyi bekliyoruz.