Jean Paul Gaultier’den Dişiliğe Övgü
GÜZELLİK

Jean Paul Gaultier’den Dişiliğe Övgü

Jean Paul Gaultier, adeta dişiliğin doğuşunu kutlayan Gaultier Divine Eau de Parfum’ü sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Eylül 2023

Fransız moda evi Jean Paul Gaultier, bir klasik haline gelen ilk kokusunun lansmanının üzerinden 30 yıl geçmesinin ardından köklerine sahip çıkarak, modern kadınının ruhunu parfüm şişesinin içinde yeniden yaratıyor.

Gerek geleneksel divalar gerek modern kraliçeler… 1976'dan beri Jean Paul Gaultier'nin tutkusu kadınları hem giydiriyor hem de eşsiz özelliklerini çeşitliliğe saygı duyarak övüyor. Gaultier kadınları kim mi? Kurallarını kendi belirleyen, hikayesini kendi yazan, devrimci, güçlü ve özgürce kendi olmayı tercih eden kadınların hepsi!

Dişiliği her yönüyle kucaklayan ve onu yücelten Gaultier Divine, kadınları basmakalıp cinsiyetçi klişelerden arındırarak eşsiz tavırlarını kutluyor.

Divine Eau de Parfum'ün deniz esintileriyle işlenmiş tatlı ve çiçeksi vegan kokusu Quentin Bisch tarafından yaratıldı. Çiçeksi ve gurme akorlar akışkan ve duyusal bir çekimle kesişirken, alt notalardaki merenque ve zambak kokuya tatlılık katıyor.

Jean Paul Gaultier'nin ikonik korsesinden ilham alan kapak tasarıma sahip şişesiyle Gaultier Divine, markanın DNA'sına övgü niteliğindeki tasarımın ilhamını ise parlayan güneşten aldığını belirterek kadının gücüne atıfta bulunuyor. Yeniden doldurulabilir şişesine metalik kült kapak eşlik ediyor.