Deneyim Odaklı Yaklaşım
GÜZELLİK

Deneyim Odaklı Yaklaşım

Benc Kozmetik marka direktörü Neriman Erim, hedefe yönelik cilt bakımı yolculuğunu anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ocak 2024

Benc Kozmetik marka direktörü Neriman Erim, geniş ürün yelpazesine sahip markaları ile kullanıcılara hedefe yönelik bir cilt bakımı yolculuğu sunduklarını anlatıyor.

Öncelikle Benc Kozmetik'i anlatabilir misiniz? Cilt bakım yaklaşımına nasıl bakıyorsunuz?

Benc Kozmetik olarak ileri teknoloji ile tamamen fayda odaklı üretilmiş Alman cilt bakım markaları olan MBR, MSB, 21TransDermal'i tüketicilerimiz ile buluşturuyoruz. Bilimin ışığında, ürünlerin oluşum yolculuğunda derin araştırmalara yatırım yapan markalarımız etkili ve hedefe yönelik iyileştirici çözümleri ile kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaktadır.
Tüketicilerimize sunduğumuz premium bakım ürünleriyle cilt görünümünü optimum düzeye getirmeyi amaçlayarak, eşsiz bir cilt bakım deneyimi sunuyoruz.

MBR markasının sunmuş olduğu cilt bakım deneyimini klasik cilt bakım deneyiminden ayıran nedir?


MBR ile tıbbın sınırlarını zorlayan bir cilt bakım deneyimi sunuyoruz. TÜV sertifikasına sahibiz. Bu da en iyi hammaddeleri kullanarak, çevreye zarar vermeden sürdürülebilir bir bakış açısına sahip olmak demek. Her cilt endişesini kucaklayan hedefe yönelik içeriklerimiz var. Hassas ciltler, akneli ciltler, lekeli ciltler, gözenekli ciltler, yaşlanma karşıtı bakım isteyenler... Bütün endişeleri tedavi edecek güçlü ve patentli içerikler ile cildin psikolojini anlayarak, cilt ile bütünleşen bir bakım deneyimi sunuyor ürünlerimiz.


Aynı zamanda cerrahi olmadan estetik, yapılan estetik işlemin ise etki süresini uzatan patentli içeriklere sahip ürün grubumuz da bulunmaktadır. Aktif maddelerimiz hücreye bakım yaparken aynı zamanda onu teşvik ederek cilt bakımını ileri bir noktaya taşır.


MBR bakım ilkesi; Açma - Besleme – Kapama olarak tanımlanabilir. Açma bölümünde cilt sadece yüzeyden temizlenmez, derine inerek total bir arıtım gerçekleştirilir. Besleme aşamasında, hedefe ve endişeye yönelik aktif maddeler ile penetrasyon gerçekleşir ve hücre bunun için teşvik edilir. Kapama evresinde ise aktif maddelerin en iyi şekilde çalışmasını destekleyen içerikler ile cilt bakımı tamamlanır.


Saç ve vücut bakımında nasıl bir deneyim sunuyorsunuz?


Öncelikle şunu söylemeliyim ki bakım bütünsel bir yaklaşımı gerektirir. Saç bakımında kullandığımız ürünler cilt bakımında kullandıklarımız kadar önemlidir. Çünkü saç için kullanacağımız her ürün cilt ile de temas eder. Saç bakımında da ciltte olduğumuz gibi iddialıyız. Bakım ilkemiz burada da aynı şekilde geçerlidir. MBR'a özel aktif patentli içerikler ile tüm saç derisi sorunları ve saç ile ilgili endişelerin tedavisini gerçekleştirmekteyiz. Vücut ürünlerimizde de ilkemiz yine aynı Açma– Besleme – Kapama. Etkisini hemen görebileceğiniz yaşlanma karşıtı ürünlerimiz, selülit bakımından, el ve tırnak bakımına, boyun ve dekolteden, ayak bakımına kadar hücre bakımı yapan ve hücreyi bakıma teşvik eden bir bakış açısına sahibiz.


MSB ve 21 Trans- Dermal gibi iki değerli markaları da tüketicileriniz ile buluşturuyorsunuz. Burada sunduğunuz yenilikler neler?


MSB'de temel felsefemiz bilimin güzelliğin hizmetinde olması. Konsantre bileşenler ile tamamen bireysel bakım ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış ürünler sayesinde, hemen görülebilen sonuçlar ve ciltte etkisi uzun soluklu olan bir bakım deneyimi sunmaktayız.
Profesyonel cilt bakımınızı ev ortamınıza taşıyan MSB ürünleri, meyve asitleri ve enzimler ile cilde derin arıtım ve bakım sunar. Özellikle operasyonsuz sıkılaşmış yüz ovaline sahip olmanın en hızlı yolu, AlphaTrophox112 serimiz ile hem cilt hem vücut bakımında devrim niteliğinde yüksek konsantrasyonlu anti aging bakımı sunmaktayız. 21Trans - Dermal ise tam anlamı ile 21.yy markası. Yüksek teknoloji ile üretilen ürünler aynı zamanda doğa dostu ve vegan içeriklere sahip. Yüz bakımından, vücut ve saç bakımına, kişi için total bakım gereksinimleri karşılayacak olan ürünlere sahip olan markamız, cilt ürünlerinde yanık cerrahisinde doku nakli için tasarlanan patentli bir içeriğe sahip. Bu içerik sayesinde ilk 4 haftalık kullanımda yaklaşık %77 oranında doku rejenerasyonu, sıkılaşma ve kırışıklık onarımı sağlar.