Ekim ayının ne var ne yok dosyası!
LIFESTYLE

Ekim ayının ne var ne yok dosyası!

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Ekim 2018

AYIN SEVİLENLERİ
Estée Lauder Eye Supercharged Complex göz kremi, uyku eksikliği, güneş ışınları, kirlilik ve geceleri mavi ışığa maruz kalma gibi olumsuz çevresel etkenlerin neden olduğu cilt hasarlarının görünümünü azaltmaya yardım ediyor. İlhamını Fransız eczacılık geleneğinden alan Codage Paris, kişiye özel analizlere dayanan cilt bakım formülleri ve 27 yenilikçi ürünü ile şimdi Türkiye'deki seçkin eczanelerde.

Estée Lauder Night Repair Eye Supercharged Complex, 15 ml, 370 TL - Codage Paris N°10 Yaşlanma Karşıtı Enerji Verici Serum, 617,50 TL

KOKU BOYUTU
Louis Vuitton Attrape-Rêves'in çiçeksi notalarına eşlik eden Türk gülü parfüme şaşırtıcı bir derinlik kazandırıyor. Enerjiyle yüklü Cartier Carat, mutluluğa davet eden taptaze bir çiçek gibi. H&M Beauty'nin 25 parfüm içeren yeni koleksiyonu, The Singles, The Reveires ve The Essences isimli üç seriden oluşuyor.


Cartier Carat, 470 TL - Louis Vuitton Attrape-Rêves, 1.780 TL - H&M Beauty T-Shirt, 26,99 TL

HOŞGELDİN FENTY!
Rihanna'nın kozmetik markası Fenty Beauty, Türkiye'de Sephora mağazalarında satışa başladı. Bal peteğinden ilham alan, mıknatıslı heksagonal formda tasarlanmış ambalajları ile ürünler, taşıma ve kullanım konforu da sağlıyor.


Fenty Beauty Freestyle Trophy Wife Highlighter, 235 TL - Fenty Beauty Stunna Lip Paint ruj, 159 TL

YENİLEME UZMANLARI
Environ AVST serisi, cildin en çok ihtiyaç duyduğu A, C ve E vitaminleri ile birlikte antioksidanlar ve peptitler içeriyor. L'Occitane'ın yeni serumu, ölmezotu esansiyel yağı ile cildin onarım gücünü artırıyor. HiPP Babysanft krem, formülündeki organik badem yağı ile hassas ciltleri nemlendiriyor.


Environ AVST Moisturiser, 695 TL - HiPP Babysanft Hassas Nemlendirici Krem, 9,95 TL - L'Occitane Overnight Reset Serum, 409 TL

KAKAO KOKULU MASAJ
The Grand Tarabya'da, Boğaz manzarasına bakan Therapia Spa'da Mayalar'ın Çikolata Tanrıçası Ixcacao'dan ilham alan anti-aging vücut bakımı ile sezona hazırlanın. Üç aşamalı özel bakım, antioksidan etkili kakao ve şeker peeling'i ile başlayıp, saf yoğurt ve bal ile uygulanan maskenin ardından rahatlatıcı masajla bitiyor.