Dean ve Dan Caten ile 24 saat
LIFESTYLE

Dean ve Dan Caten ile 24 saat

Dsquared2 markasının arkasındaki Kanadalı ikizler Dean ve Dan Caten, Milano’da her anını paylaştıkları tipik bir günlerini anlatıyorlar.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Kasım 2018

08.00 Uyanıyoruz ve Biologique Recherche'in favorimiz olan ürünleriyle rutin bakımımızı yapıyoruz. Ne giyeceğimize karar vermek için günlük programımızı kontrol ediyoruz. Normal günlerde denim pantolon, gömlek ve ceketten oluşan son derece sade, tipik bir Dsquared2 görünümünü tercih ediyoruz. Birlikte yaşıyoruz ve her şeyi birlikte yapıyoruz, dolayısıyla uyumlu giyinmek bizim için çok basit.

09.00 Evden çıkıyoruz ve biraz ilerideki Princi Bakery'e kahvaltı yapmaya gidiyoruz. Taze sıkılmış meyve suyu, peynir ve jambonlu omlet ya da çırpılmış yumurta ve birer espresso sipariş ediyoruz. İşte, şimdi güne başlamaya hazırız!

09.30 Şirket merkezimize yürüyerek gidiyoruz. Bu, insanların neler yaptığını, neler giydiğini gözlemleyebilmemiz için harika bir fırsat, çok ilham verici! Ofisimiz üç katlı tarihi bir yapıda yer alıyor. Milanolu tasarım stüdyosu Storage Associati mimari ve dekorasyon konusunda bize yardım etti. Penceremizden Milano'nun yeni siluetini ve tarihi mezarlığı görebiliyoruz. Bu manzaraya sahip olduğumuz için şanslıyız: Eski yeniyle karışıyor ancak her şey çok uyumlu görünüyor. Birkaç ay sonra ilkbaharda tamamlanması planlanan yeni parkı da görüyor olacağız, bunun için çok heyecanlıyız! Ofise vardığımızda asistanlarımızla bir araya gelmeden önce kendimize vakit ayırıp, neler yapmamız gerektiği üzerine düşünüyoruz. İş günlerimiz söz konusu olduğunda değişmeyen tek şey, hiçbir günümüzün bir öncekiyle aynı olmaması.


DSQUARED2 SONBAHAR/KIŞ 2018/19

10.00 Programımızı düzenli tutmaya çalışıyoruz ve zamanımızı hazır giyim, ayakkabı ve aksesuar departmanlarından sorumlu ekipler arasında bölüştürüyoruz. Onlarla ortak hareket etmeyi seviyoruz çünkü bizim kadar iyi olduklarını düşünüyoruz. Onlara ilham verip, aynı şekilde ilham almayı seviyoruz, neticede yaratıcılık ve fikirler çok önemli. Modaya uygun göz alıcı koleksiyonların yanı sıra hem kadın hem de erkekler için gündüzden geceye mükemmel görünebilecekleri rahat ve şık parçalar düşünmemiz gerekiyor.

11.30 Mola veriyoruz ve kahve ya da cappuccino yanında, sabahın geri kalanında bize enerji vermesi için birkaç tane çikolatalı bisküvi yiyoruz! Aynı zamanda ofisimizin sevimli maskotu, Fransız buldoğu Hildegard ile oynuyoruz. Bu, stresten uzaklaşmamızı ve zihinlerimizi birkaç dakikalığına da olsa boşaltmamızı sağlıyor.

13.30 Öğle yemeği yiyoruz ama bu tabii biraz da günün temposuna bağlı. Önce varolan meseleleri halletmeyi tercih ediyoruz. Bir şeye takıldığımız zaman hiç iştahımız olmuyor ve o zaman ancak kendimizi zorlayarak birkaç lokma bir şey atıştırıyoruz. Yemeğimizi tadını çıkararak yemeyi seviyoruz, stresli ve hızlı bir biçimde değil, o yüzden bazen öğle yemeğini sorunlar çözülünce, akşamüstü yiyoruz.


Milano'daki favori restoranları Ceresio 7'nin havuz başı

15.00 Merkez binamızın -1. katında yer alan Ceresio 7 Gym & Spa'ya gidiyoruz. Özel antrenörümüzle egzersizimizi yapıyoruz, bazı günler ise sadece tüm vücut masajı yaptırıyoruz.

16.30 İş toplantılarımızı bu saatlerde yapıyoruz, genellikle saat sekize, bazen daha geç vakitlere kadar sürüyor. Her gün uzun bir gün! Bu aralar Kasım ayındaki Pre-Fall 2019/2020 koleksiyonumuzun sunumuna ve Ocak ayında gerçekleşecek Sonbahar/Kış 2019/2020 karma şovumuzun hazırlıklarına 360 derece odaklanmış durumdayız: mekan, set tasarımı, modellerin seçimi, müzik, koleksiyon, davetliler… Yani her şey! Asla düşünmeyi bırakmıyoruz, her zaman çalışıyoruz!

20.00 Şimdi binamızın 4. katındaki Ceresio 7 Pools & Restaurant'ın havuz başında arkadaşlarımızla keyif çatma zamanı. Çoğu zaman akşam yemeği için de burada kalıyoruz çünkü mekanın şefi Elio Sironi tam olarak ne istediğimizi biliyor: Çiğ balık çeşitleri, kabak ve taze domatesli makarna ve tabii ki tiramisu! Burada gerçekten kendimizi evimizde hissediyoruz.


Ceresio 7 Pools & Restaurant

23.00 Artık eve dönme vakti. Yaptığımız ilk şey müzik açmak; onsuz yapamayız, evimiz de ofisimiz de her zaman müzikle doludur. Modumuza bağlı olarak her türde müzik dinleriz. Son olarak, rutin akşam bakımımızı yapar, yatağa yerleşiriz. Instagram'a bakıp, gece yarısı civarı ışıkları kapatmadan önce biraz kardeş sohbeti yaparız. Bizim için iyi bir uyku çekip, pillerimizi ertesi gün için yeniden doldurmak çok önemli şüphesiz.