Maldivler, yeni yıl coşkusu için çağırıyor!
LIFESTYLE

Maldivler, yeni yıl coşkusu için çağırıyor!

Maldivler’de bulunan Shangri-La Villingili Resort & Spa, Aralık ayı boyunca devam edecek olan yeni yıl şöleni programını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Aralık 2018

Shangri-La Villingili Resort & Spa, Maldivler'in Villingili adasında deneyimli şeflerin dünya mutfağından hazırladıkları lezzet şöleni ile sizleri gastronomic bir yürüyüşe çıkarırken, Babba müzik grubunun ilham veren şarkılarıyla da eğlence dolu bir yılbaşı partisi vaad ediyor. Ayrıca, uluslararası fitness gurusu Steve Boedt ile Zumba sınıfları ve çocuklara özel birbirinden eğlenceli oyun atölyeleri ve aktiviteleri de yeni yıl programında yer alıyor.

Shangri-La Villingili Resort & Spa'nın bulunduğu Villingili adası, dünya çapında üne sahip olan Buddha Bar plajı, Pan-Asya mutfağı ve şık gece kulübü konsepti ile en sofistike misafirlerin ilgisini çekiyor. Ödüllü yemekleri deneyimlemek, yeni yıla benzersiz kokteyllerle merhaba demek ve Hint Okyanusu'nun benzersiz kumlarının tadını çıkarmak isteyenler için Shangri-La Villingili Resort & Spa unutulmaz bir deneyim sunuyor.

BABBA grubunun festival boyunca sahne alacağı Shangri-La Villingili Resort & Spa'da dünyaca ünlü ABBA şarkılarını da canlı performans ile dinleme şansı yakalayacaksınız. Avustralya kökenli BABBA, 20 yılı aşkın bir süredir dünya genelinde izleyicileri eğlendiriyor ve Dancing Queen, Thank You for the Music ve Fernando dahil olmak üzere ABBA'nın en büyük hit şarkılarını yorumluyor. BABBA sizleri, saten ve payet kostümler eşliğinde nefes kesici performansları ile 70'li yılları geri götürecek.

Yeni Yıl öncesinde Shangri-La'daki Villingili Resort & Spa, Maldives, tümüyle ABBA "Işte yine başlıyoruz" Retro Partisi için beyaz ve altın süslemler ile 70'lerin harika diyarına dönüştürülecek.

Çocuklara Özel Aktiviteler
Shangri-La Villingili Resort & Spa, 21 ve 29 Aralık tarihlerinde DJ performans eşliğinde Buddha Bar Plaj'da gerçekleşecek "Island Fashion Show" da bir günlüğüne modele dönüşen çocuklarını izlemeye davet ediyor. Aynı zamanda 24 Aralık akşamı ise minik misafirlerimiz Villingili adasında jüri karşısında yeteneklerini sergiliyor olacaklar.