Akdeniz'den mesajınız var
LIFESTYLE

Akdeniz'den mesajınız var

Keyif, eğlence, kültür, gastronomi, yurtdışı kaçamağı, aile tatili… Bu sentezi hâlâ deneyimlemediyseniz, rotayı Kıbrıs kıyılarından berrak sulara bakan Elexus Hotel’e çevirmek için hiçbir zaman geç değil.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ekim 2019

Ana kapıdan lobiye ilerlerken kafanızı kaldırdığınızda gökyüzüne açılan pencerelerden gördüğünüz bulutlar, zamanın tam da o an yavaşlamaya başladığını hissettiriyor. İhtiyaç duyduğunuz lükse şu andan itibaren sahipsiniz; Akdeniz'in özgürlüğü! Hem her şeyden kaçmış olma hissi hem de aradığınız her şeyi bulabilme imkanı. Eğlence aradığınızda ünlü isimlerin konserleri, sakinlik aradığınızda Zoya Spa & Welness'da kendinizi yeniden keşfetmenize yardımcı bakımlar, keyifli bir yemek istediğinizde en iyi lezzetleri tadabileceğiniz a la carte restoranlar... Her an, her köşe en güzel anıyı çantaya atmak için size en mükemmel fırsatı sunuyor. Elexus Hotel, tüm bu hislerin dolu dolu yaşandığı bir tatil vadediyor.

Huzura ayak uzat
Lüks, konfor, stil... Standarttan özel suit seçeneklerine, tüm odaların hissettirdikleri bunlar özetle. Kafa dinlemeye ihtiyacı olanlar için Mia Beach'in sükuneti ise büyüleyici. VIP loca hizmeti kendinizi özel hissetmenin kestirme yollarından birini sunuyor. Bu arada konsept partilere ve şovlara denk gelirseniz şaşırmayın. Plaj kültürünü, hareketi, eğlenceyi sevenler için 22 adet pavilion ve güneşlenme alanlarının yer aldığı 3200 metrekarelik devasa bir iskele var; tüm gün süren yemek, müzik, deniz, güneş kombinasyonunu burada deneyimliyorsunuz. 1.5 kilometre sahil şeridine sahip koy Elexus'un en etkileyici noktalarından. Ortadaki kocaman kaya hem doğanın bir parçası olduğunuzu hissettiriyor hem de kumsalda harika bir fon detayı oluşturuyor. İster bu uzun sahil şeridinde ince kumlu iki plajdan birine uzanın, ister üç havuzda tüm stresinizi suya bırakın. Küçük bir not; 24 kaydıraklı Aquapark, Alexis Mini Club, Liliput evleri, sinema, akşam şovları derken, Elexus'ta zaman çocuklar için çok daha hızlı akıyor.

Tatilde yeme sanatı
Yemek keyif işi, Kıbrıs ise doğası kadar lezzetleriyle de ön planda. Elexus'ta nerede ne zaman yemek yerseniz yiyin, lezzeti damağınızda kalıyor. Türk mutfağının yerel ve otantik tatlarını bir arada sunan Reflection, şık dekorasyonu ve zengin açık büfeleri ile sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin adresi. Günün belirli saatlerinde hizmet veren Leaf keyifli kaçamaklar için ideal; öğleden sonra çay saati ve gece büfesi sunuyor. Rezervasyonlu Kaluga'da deniz ürünleri ve Ege mutfağından özel bir seçki var. Meyan Restoran ise Türk mutfağının ocakbaşı lezzetlerini usta şeflerin sunumları ile birleştiriyor. Myoga Restoran'da etkileyici şovlar eşliğinde Uzakdoğu'nun egzotik tariflerini, 7/24 açık Bistro 24'da dünya lezzetlerini tadabilirsiniz. Bir gecenizi de sahildeki balık restoranına ayırın mutlaka.

Kendini keşfet
Zoya Spa & Welness, otelin özel bir bölgesinde, doğanın içinde, sessiz ve dingin bir konumda yer alıyor. Uzakdoğu'nun yalın mimarisinin ve mistik havasının hakim olduğu 4500 metrekarelik alanda geleneksel ya da modern masajlar, kişiye özel kürler, cilt ve güzellik bakımları, detoks paketleri uygulanıyor. Kendi içinde jakuzili terası ve hamamı olan VIP ve VIP Plus odalar, deniz manzaralı masaj odaları, terapi odaları, hamamlar, fitness center, sauna ve buhar odası ile buradan yenilenmeden çıkmanız imkansız.