Napoli'den seyahat notları
LIFESTYLE

Napoli'den seyahat notları

Görkemli heykellerden etkileyici arkeolojik keşiflere, Veronica Etro rehberliğinde İtalya’nın renkli şehri Napoli’ye yolculuk.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ekim 2019

Napoli'yi tanımlayan üç kelime
"Otantik, yüksek sesli ve renkli."

Konaklanacak en iyi adres
"Büyüleyici deniz manzarası ve harika lokasyonuyla Eurostars Hotel Excelsior." (www.eurostarhotels.co.uk)

Favori restoran
"Suyun kıyısında küçük bir masada, Napoli mutfağına özgü (pizza ve deniz mahsülleri) lezzetleri tadabileceğiniz Ristorente Zi Teresa." (www.ziteresa.it)

İdeal seyahat arkadaşı
"Tabii ki ailem! Eşim ve iki çocuğumla birlikte tatil anıları biriktirmeyi seviyorum."

Akılda kalan görüntüler
"Sansevero Kilisesi'nin tavanı... Sanat eserleriyle dolu bu antik yapıdaki favorilerimden biri de Veiled Christ mermer heykel." (www.museosansevero.it)

Rahatlamanın en güzel yolu
"Ischia Adası yakınlarında konumlanan Mezzatorre Hotel & Thermal Spa'ya gitmek! Pellicano Hotels grubuna bağlı olan otel, spa bakımlarında Santa Maria Novella ürünleri kullanıyor." (www.mezzatorre.it)

Bilinmeyen bir öneri
"Napoli'ye otomobille 20 dakika uzaklıktaki Torre Annunziata'da yer alan Villa Oplontis. İmparator Nero'nun ikinci eşi Poppaea Sabina'nın tatillerde konakladığı bu evin duvarlarında iyi korunmuş yağlıboya tabloları keşfedebilirsiniz."

Napoli'deki değerli bir an
"Şehrin kalabalık merkezinde, arka planda trafik ve Vespa sesleri eşliğinde pizza alla scarola yemek."

Macera için bir öneri
"Ercolano ve Pompeii'da arkeolojik keşifler yapmak. Halen aktif olan yanardağlara tırmanmak son derece heyecan verici!"

Bavulun vazgeçilmezleri
"Uçaktaki klimadan korunmak için ipek ve kaşmir karışımlı Etro şal, siyah renk Wayfarer Ray-Ban gözlük, iPhone, Smythson defterim ve kitap."

Seyahat stili
"Düz Capri ya da Positano sandaletler, baskılı ve renkli Etro bluzlar, beyaz Mother jean, Stubbs & Wootton el yapımı terlikler."

Bakım rutini
"Elizabeth Arden Eight Hour dudak kremi, MAC Cyber ruj, Dr Hauschka yüz toniği, Mason Pearson tarak, System Professional saç maskesi."