Sihirli bir gastronomi deneyimi
LIFESTYLE

Sihirli bir gastronomi deneyimi

Raffles İstanbul, iki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü İspanyol şef Paco Roncero ile birlikte Rocca Restaurant’ta, beş duyuya hitap eden benzersiz bir gastronomi deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ekim 2019

Şehrin kalbindeki Raffles İstanbul Zorlu Center yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Raffles çatısı altında hizmet veren Rocca Restaurant, Türkiye'de ilk kez çok kapsamlı bir gastronomik deneyime ev sahipliği yapıyor: Pop-up konsepti ve uluslararası avangard mutfağının en önemli temsilcilerinden olan şef Paco Roncero'nun kreatif imzasıyla, konuklarını İstanbul'un mutfak ve yemek sahnesinde ilk kez yaşanacak heyecanlı bir yolculuğa çıkarıyor.

Madrid'deki ünlü Terraza del Casino'da iki Michelin yıldızı ve üç Duia Repsol güneşi alan, kalıpları kıran yaratıcılığı ve kazandırdığı yeni yaklaşımlarla gastronomi dünyasında önemli bir yeri olan şef Paco Roncero 27 Eylül-3 Kasım tarihleri arasında ilk kez Türkiye'ye gelerek, eşsiz lezzetlerini belirlediği konsept dahilinde sunacak.

Paco Roncero'nun Büyülü Dünyası isimli tematik gastronomi deneyimi, beş duyuyu birbirine bağlayarak, teatral bir şekilde Raffles İstanbul misafirleri ile buluşacak. Konukların daha önce tecrübe etmediği, yenilikçi mutfak yolculuğuna dayanan multi-duyusal, benzersiz bir yeme-içme deneyimi yaşanacak.

İspanyol şef, üç farklı alanda, üç farklı konsept ve menüyle yeme-içme deneyimine yeni bir bakış açısı sunacak: Paco'nun efsane tapas ve lezzetlerinin servis edildiği Lounge alanı, 6 aşamalı bir tadım menüsünün sanatsal bir şekilde sunulacağı Ana Yemek Odası ve konukların canlı projeksiyonlara 360 derecelik çok duyusal yemek deneyimini yaşayabilecekleri özel bir yemek odası. Roncero, renkli kişiliğini de bu gastronomik yolculukla misafirlerine yansıtacak.