Chiara Ferragni corona virüsle mücadele için bağış topluyor
LIFESTYLE

Chiara Ferragni corona virüsle mücadele için bağış topluyor

İtalyan moda bloggerı Chiara Ferragni ve şarkıcı eşi Fedez, corona virüsle mücadele için bağış topladığı kampanya kapsamında 3 milyon Euro'ya ulaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Mart 2020

İtalyan influencer Chiara Ferragni ve kocası Fedez'in koronavirüsle mücadele kampanyası olan "Go Fund Me" şimdiye kadar 3 milyon Euro toplandı. İtalya'daki corona virğs salgınıyla başa çıkmak için başlatılan kampanya için Ferragni; "Ülkemiz için bu gerçekten zor aşamada topluluklarımızı desteklemek için bir şeyler yapabiliriz" dedi.

Çift, ayrıca Milano'daki San Raffaele Hastanesi'nin yoğun bakım alanında yeni hastane yataklarının finanse edilmesine yardımcı olmak için 100 bin Euro kişisel bağışta bulundu.

Influencer, "Bu girişimin, hepimizi etkileyen mevcut koronavirüs krizinin İtalya'daki ve yurtdışındaki insanlar arasında farkındalık yaratacağını umuyoruz" dedi.

Giorgio Armani de bağış yaptı!

Giorgio Armani, Milano'daki Luigi Sacco ve San Raffaele hastanelerine ve Milano'daki Istituto dei Tumori'ye ve Roma'daki Istituto Lazzaro Spallanzani'ye 1,25 milyon Euro bağışta bulundu.