Friends geri dönüyor
LIFESTYLE

Friends geri dönüyor

90'lı yılların çığır açan sitcom dizisi Friends'in 10 sezonunun tamamı 27 Mayıs'ta yayın hayatına başlayacak dijital platform HBO Max'te izlenebilecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2020

90'lı yılların çığır açan sitcom dizisi Friends'in 10 sezonunun tamamı 27 Mayıs'ta başlayacak yeni akış platformu HBO Max'te izlenebilecek.

Aslında tüm dünya, bir zamanların fenomen dizisi Friends'in daha önce duyurulan özel bölümünü bekliyordu.Ancak koronavirüs pandemisi günlük yaşamı durdurarak - dünyadaki işletmeleri, okulları ve olayları kapatarak - üretimi en az mayısa kadar durdurdu, bu da hem özel bölümün çekiminin hem de çıkış tarihinin havada kalmasına sebep oldu.

Bu arada Friends ekibi, yeniden bir araya gelecekleri özel bölüm için altı bilet sunuyor. Açık artırmanın kazananları, canlı stüdyo çekimi sırasında oyuncuların "kişisel konukları" olacak ve Central Perk setinde birlikte kahve yudumlama fırsatı elde edecekler. Açık artırma, ünlülerin çeşitli kuruluşlar için para topladığı All In Challenge'ın bir parçası. Bu durumda, gelirlerin yüzde 100'ü doğrudan Feeding America, Wheels on Wheels, World Central Kitchen ve No Kid Hungry'ye gidecek.