Friends dizisinin yemek kitabı çıkıyor
LIFESTYLE

Friends dizisinin yemek kitabı çıkıyor

Friends dizisindeki tariflerin yer aldığı Friends: The Official Cookbook kitabı, 22 Eylül’de dizinin 26’ncı yıl dönümünde piyasaya çıkacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Haziran 2020

Özel bölümünün çekilmesi virüs engeline takılan Friends dizisi ile ilgili "lezzetli" bir haber geldi. Son bölümünün yayınlanmasının üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen hayran kitlesi her geçen yıl artan ikonik dizinin yemek kitabı çıkıyor.

Şef Amanda Yee tarafından hazırlanan Friends: The Official Cookbook kitabı, 22 Eylül'de dizinin hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

1994 – 2004 yılları arasında tam 10 sezon 236 bölüm olarak yayınlanan Friends dizini izleyen herkes Monica'nın o yuvarlak masasından yemeği eksik olmadığını bilir. 10 yıl boyunca sadece esprileri, aşkları ve arkadaşlıklarıyla değil, yedikleri yemeklerle de ilgilendik!

Monica Geller'in Friendsgiving için hazırladığı ziyafet, Phoebe Buffay'in büyükannesinin özel kurabiyesi, Chandler Bing'in "milk you can chew"i, Joey Tribbiani'nin favori köfte sandviçi ve tabii ki Rachel Green'in "beef trifle"i kitapta yer alan bazı tarifler arasında.