Friends'in özel bölümünden yeni haber!
LIFESTYLE

Friends'in özel bölümünden yeni haber!

Friends'in özel bölüm çekimleri Ağustos ayına kadar ertelendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Haziran 2020

Friends ekibinin bir araya gelip özel bölüm çekeceği öğrenildiğinden bu yana hayranları heyecanlandırı kontrol etmekte zorlndı. Uzun bir süre sonra "yapacaklar, değil mi?" sorularına karşın yeniden birleşme bölümü nihayet Şubat ayında oyuncular tarafından onaylandı.

Bir özel bölüm olarak tasarlanan "bir araya gelme" aslında Mayıs ayında yayına başlayan HBO Max'in lansmanında gösterime girecekti. Ancak, corona virüs pandemisi gecikmelere neden oldu ve Friends'in özel bölümünün bu yıl Ağustos ayında çekileceği açıklandı.

Friends ortak yaratıcısı Marta Kauffman, "Ağustos ayında özel bölüm çekimini yapabilmeği umut ediyoruz" dedi. Bölümün, Friends'in Kaliforniya'daki orijinal Burbank stüdyolarında çekileceği belirtiliyor.

Monica Geller, Rachel Green, Phoebe Buffay, Ross Geller, Chandler Bing ve Joey Tribbiani'nin 15 yıldan sonra bir araya gelmesi, Şubat ayında eşzamanlı Instagram yayınlarıyla Friends ekibi tarafından resmen açıklanmıştı.

Oyuncular daha önce yeniden birleşme bölümünde yer almak üzere her biri 1 milyon dolarlık orijinal teklifleri geri çevirirken, raporlar artık oyuncuların şov için her biri 2,25 milyon ila 2,5 milyon dolar kazanabileceğini gösteriyor.