Addresistanbul Buluşmaları Başladı!
LIFESTYLE

Addresistanbul Buluşmaları Başladı!

Addresistanbul yenilenen ruhuyla, hayallerinizdeki mekanı yaratabilmeniz için ev ve tasarıma dair en iyi markaları bir araya getiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Kasım 2020

Kaliteli yaşamı seven ve tasarım estetiği gelişmiş olan ziyaretçiler ve mimarlar için, Addresistanbul 2005'ten bu yana özgün, kaliteli tasarım ve dekorasyon markalarıyla buluşabildikleri ve dünya trendlerinden ilham alabildikleri bir vaka niteliğinde. ''Addresistanbul Buluşmaları'' nın ilki, ünlü iç mimar Esra Kazmirci' nin ev sahipliğinde ve ressam Cengiz Yatağan söyleyişisi ile gerçekleşti.

İdealist İç Mimarlık Derneği mimarlarının her ay farklı bir konuyu renklendirecekleri buluşmalar serisi, yenilenen yüzüyle de bir kutlama niteliğinde.

Addresistanbul yenilenen ruhuyla, hayallerinizdeki mekanı yaratabilmeniz için ev ve tasarıma dair en iyi markaları bir araya getiriyor. Kaliteden ödün vermeden, stil sahibi birçok yerli ve özgün tasarımcıları da bünyesine ekledi. 2020 sonbaharında, Addresistanbul'da etkinlik ve eğitim platformu olan dernek merkezli İdealist İç Mimarlık Derneği'nin üyelerine de hoş geldin diyor!