Harry Styles, Billie Eilish ve Dahası GucciFest'te
LIFESTYLE

Harry Styles, Billie Eilish ve Dahası GucciFest'te

İtalyan şirket, Alessandro Michele’in yeni koleksiyonunun galasını içeren bir dijital moda filmi festivalini duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Kasım 2020

Festivalleri özlediniz mi? Gucci de özlemiş olmalı. Avrupa'nın büyük bir kısmı karatinaya tekrar girerken, İtalyan şirket bugün 16-22 Kasım tarihleri arasında YouTube, Weibo ve özel sitesi GucciFest.com'da yayınlanacak olan sanal moda filmi festivali olan GucciFest'i duyurdu.

Yedi bölüm halinde sunulacak olan, film yapımcısı Gus Van Sant ve Gucci'nin kreatif direktörü Alessandro Michele'in ortak yönetmenliğini yaptığı mini dizi Ouverture of Something That Never Ended'in ilk çıkışı olacak.

Sinema gösterisi Roma'da ve sanatçı Silvia Calderoni'nin etrafında dönüyor. Ayrıca Harry Styles, Billie Eilish, Jeremy O. Harris ve Florence Welch gibi marka elçilerinden oluşan VIP bölüme layık bir ekip de yer alıyor. Her bölüm GucciFest boyunca günlük olarak yayınlanacak.


Ouverture of Something That Never Ended, Michele'in Şubat ayında Milano Moda Haftası'nda bir gösteriyle başlayan ve Temmuz ayında Epilogue koleksiyonunun dijital sunumuyla sona eren "aşk üçlemesi" nin ardından geliyor. Michele, iki ay önce, Gucci'nin her yıl ürettiği moda şovlarının sayısını kalıcı olarak ikiye indirerek geleneksel moda takviminden kaçınma niyetini açıklayan bir mektup olan "Sessizlikten Notlar" ı kaleme almıştı. GucciFest koleksiyonu, bu hedefi ilk takip eden koleksiyon.

GucciFest ayrıca 15 yeni tasarımcının moda filmlerini gösterecek: Ahluwalia, Shanel Campbell, Stefan Cooke, Cormio, Charles De Vilmorin, JordanLuca, Mowalola, Yueqi Qi, Rave Review, Gui Rosa, Rui, Bianca Saunders, Collina Strada, Boramy Viguier ve Gareth Wrighton. Hepsi güçlü bakış açıları nedeniyle Michele tarafından seçildi.