Karl Lagerfeld'in Eskizleri Duvar Kağıdı Oldu
LIFESTYLE

Karl Lagerfeld'in Eskizleri Duvar Kağıdı Oldu

Karl Lagerfeld'in kendi adını taşıyan markası, tasarımcının ikonik orijinal çizimlerini, logolarını ve baskılarını içeren duvar kağıtları hazırladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Şubat 2021

Karl Lagerfeld'in kendine özgü stilini iç tasarıma taşıyan özel duvar kağıtları, klasik bir fan tasarımı, kaleydoskop baskısı, kapitone efektler, logo şeritleri ve orijinal eskizler dahil olmak üzere dokuz ticari marka motifi sunuyor. Lagerfeld'in imza renkleri, siyah ve beyaz, tüm seride baskın konumda.

Koleksiyonda, tasarımcının ünlü güneş gözlüğü kıyafetinden eğlenceli grafikler, smokin ceketi, at kuyruğu ve parmaksız eldivenler gibi otobiyografik baskılar ve tasarımlar yer alıyor.

Duvar kağıtları birinci sınıf malzemelerden üretildi, suya dayanıklı ve mat parlak bir görünümde hazırlandı.

Duvar kağıtları için Alman şirketi AS Création Tapeten AG ile ortaklık kuran Lagerfeld, ilk olarak 1993 yılında şirketle ev dekorasyonu ve iç tasarımı içeren bir koleksiyon oluşturmuştu.

19 Şubat 2019'da vefat eden ikonik tasarımcı Lagerfeld'in moda kariyeri boyunca, orijinal elle çizilmiş eskizleri mükemmel yaratıcılığı ifade etti ve modanın geleceğini yeni zirvelere taşıdı. Artık özel bir atölyede veya Lagerfeld arşivlerinin derinliklerinde saklanmayan tasarımcının orijinal çizimleri herkes tarafından beğenilebiliyor.