“Sparkling Saturday”
LIFESTYLE

“Sparkling Saturday”

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, tamamı yerel ve doğal ürünlerden oluşan zengin menülü geç kahvaltısı “Sparkling Saturday” ile Cumartesi sabahları misafirlerine unutulmaz bir gurme deneyim yaşatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Mart 2021

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, sürdürülebilirlik ışığında, tamamı lokal ve etik üretim yapan üreticilerin malzemeleriyle geniş kahvaltı menüsünü sunuyor. Cumartesi günleri 12:00-15:00 saatleri arasında Six Senses Kocataş Mansions İstanbul'un yeşil avlusunda "Sparkling Saturday" geç kahvaltısı, hafta sonu sevdikleriyle gurme bir şölen yaşamak isteyenleri bekliyor.

"Sparkling Saturday" kahvaltısı, taş fırınında üretilen günlük ekşi mayalı ekmek ve çörekler, Anadolu'nun farklı bölgelerinden organik lezzetler sunan peynirler, şarküteri ürünleri ve Six Senses'ın organik mutfağında hazırlanan ev yapımı reçellere ek olarak sıcak ürünler ve tatlılarla zenginleşiyor.

Boğaz'ın en nadide kıvrımı Sarıyer'de, şehrin tarihini aynalayan iki muhteşem yalıda konumlanan Six Senses Kocataş Mansions, sürdürülebilirlik felsefesi ışığında sunduğu üstün konaklama ve servis anlayışıyla unutulmaz gurme deneyimler için misafirlerini bekliyor.