Brittany Murphy Belgeseli Geliyor
LIFESTYLE

Brittany Murphy Belgeseli Geliyor

Brittany Murphy Belgeseli HBO Max'e Geliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Mart 2021

Brittany Murphy Belgeseli, oyuncunun hayatını ve 2009'daki trajik ölümünü keşfedecek. Brittany Murphy'nin hayatını, kariyerini ve zamansız ölümünü anlatan bir belgesel HBO Max'e geliyor. İki bölümlük dizinin yayın hizmeti için Emmy adayı Cynthia Hill tarafından yönetileceğini bildirdi. Henüz bir çıkış tarihi veya başlık açıklanmadı.

Belgesel dizisi 90'larda yükselişte olan ve en çok Clueless, 8 Mile, King of the Hill, Just Married ve Girl, Interrupted'daki rolleriyle tanınan aktrisin "derinlemesine, samimi bir karakter portresi" olmayı vaat ediyor. HBO'nun filminde Murphy'nin arşiv görüntüleri ve ona en yakın kişilerden röportajlar yer alacak.

Murphy, 2009 yılında, henüz 32 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Ölümünün bir kaza olarak kabul edilmesine ve zatürre ile aldığı reçetesiz satılan birkaç ilacın etkilerinin bir sonucu olduğu belirlenmesine rağmen, Murphy'nin eşi Britanyalı senaryo yazarı Simon Monjack de oyuncunun ölümünden sadece 5 ay sonra ölü bulundu. Ölüm nedeninin zatürre ve anemi olduğu bildirilmişti.

HBO Max'in kurgusal olmayan ve canlı aksiyon aile programlarından sorumlu başkan yardımcısı olan Jennifer O'Connell, "Brittany Murphy belgeselimiz, sansasyonel bir hikayenin yüksek, incelikli bir tasviriyle ekrana gelecek. Brittany Murphy'nin yaşam mücadeleleri ve ani ölümü hakkında temelli bir açıklama hazırlamak büyük sorumluluk gerektirir ve uzun süredir spekülasyona neden olan bir trajedinin düşünceli bir incelemesini hazırlamak için usta bir yaratıcı ekiple ortaklık kurduk." dedi.