Priyanka Chopra Restoran Açıyor
LIFESTYLE

Priyanka Chopra Restoran Açıyor

Yıldız oyuncu Priyanka Chopra New York'ta Sona adlı bir restoran açıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Mart 2021

Priyanka Chopra, David Rabin ve Maneesh K. Goyal ortaklığıyla Hint yemekleri sunan Sona adlı bir restoran açıyor. New York'ta yer alan restoran, bugün açılıyor.

Nick Jonas ile evli olan Hint oyuncu Priyanka Chopra, "Sona, zamansız Hindistan'ın ve birlikte büyüdüğüm tatların somutlaşmış halidir" diyor.

"Bana çoğu zaman sorulurdu, New York'ta Hint mutfağının yemekleri nerede, harika bir atmosferle gerçekten harika Hint yemeklerini nerede yemeye gidersiniz? Bu harika bir soru ama bunun cevabı yok demeye devam ettim. Sonunda dedim ki, eğer bir cevap yoksa, belki de cevabı yaratmalıyım."

"SONA" İSMİNİ NİCK JONAS KOYDU
Sona, Hintçe'de altın anlamına geliyor ve bu restoranın tasarımı için ilham verdi. Sona, Şef Nayak'ın yemeklerinin tadına baktıktan sonra Chopra Jonas'ın kocası Nick Jonas tarafından isim olarak önerildi. "Hiçbiri bize hitap etmeyen bir isim listesiyle boğuşuyorduk" diye hatırlıyor Goyal. Sonra Nick Jonas, masanın köşesinden küçük bir sesle, "Peki ya Sona?" dedi. Ve hepimiz Nick'e doğru baktık. Priyanka da Nick'e bakarak "Birincisi harika, peki bu kelimeyi nereden biliyorsun?" diye sordu. Nick bunu düğünlerinden hatırlıyor, çünkü altının ve Sona'nın söylendiğini ifade etti. Çünkü belli ki bu kültüre büyük bir ilgi duyuyor."