Reges Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme
LIFESTYLE

Reges Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme

Ege’nin kalbindeki huzuru Reges, a Luxury Collection Resort & Spa’da, Marriot Farkı ile Keşfedin!

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Nisan 2021

Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme, Marriott otel grubuna ait The Luxury Collection markasının Türkiye'deki üçüncü oteli olarak Ege Denizi'nin büyüleyici sahili Çeşme'de hizmet vermeye devam ediyor.

Ege'nin otantik destinasyonlarına olan yakınlığı ile de uğrak noktası olacak Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çesme, iki ayrı binasında bulunan 93 oda ve 11 suitinde Ceşme Yarımadası'nın panoramik deniz manzarasını tüm misafirlerine sunuyor. The Luxury Collection markasının otantik deneyim, şık atmosfer ve zarafet yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine sofistike lüks bir konaklama deneyimini bir yaşam tarzı olarak sunan Reges Çeşme, 15 Nisan'da yazı karşılamak üzere kapılarını açacak.

Reges Çeşme'de aynı tarihten itibaren Hemera ve Safran restoranları da Ege deniz mahsülleri ve İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra uluslararası lezzetlerini de sunmaya ve taze ve organik ürünlerin kullanıldığı sağlıklı menülerini servis etmeye hazırlanıyor. Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çesme'nin eşsiz sahilinde kişiye özel kabanalarda kişiselleştirilmiş sakin ve huzur dolu bir tatil hedefleyen misafirler için ayrıca iki ayrı açık havuz buluyor. Yeşil ile mavinin birleştiği geniş dış mekanlarında unutulmaz etkinliklere ev sahipliği yapan otel bölgenin en popüler düğün ve davet mekanı olarak göze çarpıyor.

Son teknoloji Technogym® ekipmanına sahip fitness merkezi, sauna ve buhar odası alanları, Türk Hamamı, masaj odaları ve kapalı havuzu ile 1400 metrekarelik alana yayılmış Spa Reges otelde konaklayan misafirlerin Spa deneyimi yaşamalarına olanak sağlıyor.