Roy Halston Frowick’in Hayatı Dizi Oldu
LIFESTYLE

Roy Halston Frowick’in Hayatı Dizi Oldu

Efsanevi tasarımcı Roy Halston Frowick'in hayatını konu alan dizi 14 Mayıs'ta Netflix'e geliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Nisan 2021

Netflix, merakla beklenen mini dizisi "Halston" 14 Mayıs tarihinde gösterime girecek. 70'li ve 80'li yılların modasına damga vuran Amerikalı tasarımcı Roy Halston Frowick'i, nam-ı diğer Halston'ın hayatını konu alan dizinden yeni görseller yayınlandı.

Altın Küre ödülü sahibi Ewan McGregor, 1970'lerde ve 80'lerde New York'ta dünya çapında bir moda imparatorluğu kuran efsanevi moda tasarımcısı Roy Halston Frowick'i canlandırıyor.

Halston, Netflix serisinde tasvir edilen tek gerçek hayat efsanesi olmayacak; ünlü arkadaşları ve yakın çevresi de ekranda görünecek.

"Halston"ın oyuncu kadrosunda Liza Minnelli rolünde Krysta Rodriguez, Elsa Peretti rolünde Rebecca Dayan, David Mahoney rolünde Bill Pullman, Victor Hugo rolünde Gian Franco Rodriguez, Joe Eula rolünde David Pittu, Ed Austin rolünde Sullivan Jones, Joel Schumacher rolünde Rory Culkin, Eleanor Lambert rolünde Kelly Bishop ve Adele rolünde Vera Farmiga rol alıyor.

Glee, American Horror Story, American Crime Story ve Feud gibi dizilerin yapımcısı Ryan Murphy'nin "Halston" dizisinde Ewan McGregor da yapımcılar arasında yer alıyor.