Serena Williams Hayatını Belgesele Dönüştürüyor
LIFESTYLE

Serena Williams Hayatını Belgesele Dönüştürüyor

Tenis şampiyonu Serena Williams, Amazon için kendi hayatını anlatan bir belgesel dizisi oluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Nisan 2021

Tenisin yaşayan efsenisi Serena Williams, kortların dışındaki işlerine bir yenisi daha ekledi ve Amazon'la kişisel anlaşma imzaladı. Belgesel projesiyle başlayacak anlaşmanın farklı projelerle devam etmesi bekleniyor.

Williams belgeseli, böylece Michael Jordan, David Beckham, Mike Tyson, Leo Messi, Cristiano Ronaldo ve Zlatan İbrahimovic gibi ikonik oyuncuların belgesellerinden oluşan bir listeye ekleniyor.

Williams, "Amazon Studios'la ortaklık kurduğum için çok heyecanlıyım. Küresel bir izleyici kitlesi için en ilham verici ve önemli içeriklerden bazılarını geliştiriyorlar. Kendi hikayemin devamı da dahil olmak üzere anlatmak istediğim pek çok hikayem var ve bunları dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Anlaşmaya göre, 23 kez Grand Slam tenis şampiyonluğu kazanan Williams, adsız belgesel projesinden başlayarak Amazon'da hem senaryolu hem de senaryosuz projeler geliştirecek.

Williams, saha dışında S by Serena giyim markası ve Serena Ventures gibi işler başlattı. Ayrıca, hayır kutumlarına yaptığı katkılarla da biliniyor.