Emily in Paris'in 2. Sezon Çekimleri Başladı
LIFESTYLE

Emily in Paris'in 2. Sezon Çekimleri Başladı

Netflix, son derece popüler olan romantik komedi dizisi “Emily in Paris”in 2. sezon çekimlerine başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Mayıs 2021

Darren Star'ın imzasını taşıyan Emily in Paris'in ilk sezonu 2 Ekim 2020'de Netflix'te izleyiciyle buluştu. Yayınlandığı hafta pek çok ülkede Netflix'te en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Emily in Paris, beklendiği gibi 2. sezon onayını hemen aldı.

Emily in Paris'in 2. sezon çekimleri 3 Mayıs 2021'de başladı. Dram ve komedi türlerini harmanlayan Emily in Paris'in başrolünde Tolkien, Love Rosie ve The Mortal Instruments: City of Bones gibi filmlerle tanınan Lily Collins yer alıyor.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan Emily in Paris, kendisine gelen bir iş teklifinin ardından Orta Amerika'dan Paris'e taşınan Emily'nin hikâyesini anlatıyor. Dizide, çalıştığı pazarlama ekibine "Amerikan perspektifi" katması beklenen Emily, çakışan iki kültür arasında dengede kalmaya çalışırken kurduğu arkadaşlıkların ve romantik ilişkilerinin getirdiği sorunlarla mücadele ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Lily Collins'e Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie ve Arnaud Viard eşlik ediyor.