House of the Dragon Setinden İlk Kareler Geldi
LIFESTYLE

House of the Dragon Setinden İlk Kareler Geldi

Game of Thrones'un öncesini anlatan House of the Dragon setinden yeni fotoğraflar servis edildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2021

Amerikan prodüksiyon firması HBO tarafından İngiltere'nin Cornwall bölgesinde çekimlerine başlanan House of the Dragon dizisine ait yeni görüntüler paylaşıldı.

Cornwall'daki Holywell Körfezi'nde dizinin oyuncularından Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Steve Toussaint ve Rhys Ifans'ın kostümlü fotoğrafları yer aldı.

Targeryan hanedanlığını anlatacak olan House of the Dragon, 2022 yılında yayınlanacak. 10 bölümden oluşacak dizide mma D'Arcy, Prenses Rhaenyra Targaryen'i Steve Toussaint ise The Sea Snake'i canlandıracak. Aynı zamanda Paddy Considine, Kral Viserys Targaryen karakterine hayat verirken Prens Daemon Targaryen karakteri Matt Smith tarafından canlandırılacak. Son olarak Sound of Metal filmiyle izleyici karşısına çıkan Olivia Cooke dizide Alicent Hightower'ı canlandırırken Rhys Ifans ise Otto Hightower karakterine hayat verecek.

Game of Thrones'un hikayesinden 300 yıl öncesinin kurgulandığı House of the Dragon'da, dizideki Targaryen hanesinin ve 'Ejderhaların Dansı' olarak bilinen Targaryen İç Savaşı'nın hikayesi anlatılacak.