Yeni Gossip Girl Temmuzda Yayınlanacak
LIFESTYLE

Yeni Gossip Girl Temmuzda Yayınlanacak

Hazırlanın Gossip Girl temmuzda geri dönüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2021

2000'lerin popüler gençlik dizisi Gossip Girl tamamen yeni bir kadroyla yeniden çekiliyor. HBO Max tarafından uyarlanan yeni Gossip Girl, Temmuz 2021'de yayınlanacak. Yeni nesil zengin ve ünlü hazırlık okulu gençlerini içeren dizide aynı kalan tek şey Gossip Girl'ü seslendiren Kristen Bell oluyor.

Sosyal medya ünlüleri ve etkileyiciler çağında, New York'un genç seçkinleri hakkında ünlü dedikodu web sitesini canlandırmanın tam zamanı. Covid kaynaklı bir gecikmeden sonra, çekimler 2 Kasım 2020'de New York'ta başladı.

Başrollerinde Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay'ın yer aldığı yeni Gossip Girl orijinalinden sekiz yıl sonrasında geçecek ve New York'taki seçkin bir okulun öğrencilerine odaklanacak.

10 bölümlük yeni dizide, orijinal yapımın yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage imzası var.

Hayranların çok iyi bildiği gibi, orijinal Gossio Girl, Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chase Crawford (Nate Archibald) ve Ed Westwick (Chuck Bass) gibi yıldızların ortaya çıkmasına neden oldu. Şu anda, orijinal oyuncuların diziye dahil olması beklenmiyor.