Bridgerton’ın Kraliçe Charlotte'ı Hakkında Mini Dizi Hazırlanıyor
LIFESTYLE

Bridgerton’ın Kraliçe Charlotte'ı Hakkında Mini Dizi Hazırlanıyor

Bridgerton evreni genişliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2021

Bridgerton'ın genç kraliçe Charlotte hakkında mini dizisi Netflix tarafından onaylandı. Dizi aynı zamanda genç bir Violet Bridgerton ve Lady Danbury'yi de takip edecek. Mini dizi Kraliçe Charlotte'un hikayesini inceleyecek. Golda Rosheuvel'in canlandırdığı Kraliçe Charlotte'un yanında Kral George III ve Prusya Prensi Frederick gibi diğer tarihi figürler de yer alacak.

Netflix küresel TV başkanı Bela Bajaria, "Bridgerton onu dünyaya getirmeden önce birçok izleyici Kraliçe Charlotte'un hikayesini hiç bilmiyordu. Bu yeni dizinin hikayesini ve Bridgerton dünyasını daha da genişleteceği için çok heyecanlıyım." dedi.

Yapımcı Shonda Rhimes mini dizinin de hem yönetici yapımcısı hem senaristi olacak.

2. sezon çalışmaları süren Bridgerton kısa süre önce üçüncü ve dördüncü sezonlar için onayını aldı. Bridgerton ayrıca Netflix'te tüm zamanların en çok izlenen dizisi olarak ortaya çıktı. Regency dizisi yayınlandığı ilk 28 günde 82 milyon hane tarafından izlendi.

Regency London'da geçen ve Quinn'in ikinci romanı The Viscount Who Loved Me'den uyarlanan ikinci sezon, onathan Bridgerton'ın (Jonathan Bailey) ile Kate Sheffield (Simone Ashley) aşkını takip edecek.