Friends Özel Bölümünün Yayın Tarihi Açıklandı
LIFESTYLE

Friends Özel Bölümünün Yayın Tarihi Açıklandı

Uzun zamandır heyecanla beklenen Friends dizisinin özel bölümü 27 Mayıs’ta HBO Max’te yayınlanacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2021

Friends: The Reunion'ın (özel bölüm) 27 Mayıs'ta HBO Max'te gösterime gireceği açıklandı. Merakla beklenen proje HBO Max'in lansmanının birinci yıl dönümünde yayınlanacak.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer'ı yıllar sonra yeniden bir araya getiren Friends özel bölümünden (Friends: The Reunion) ilk tanıtım da yayınlandı.

Dizi ayrıca, David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk yıldızlara da yer verecek.

1994'ten 2004'e kadar devam eden ve 10 sezon boyunca her bölümü merakla beklenen dizinin özel bölümü geçtiğimiz yıl boyunca konuşuldu e beklendi. Ancak pandemi nedeniyle bir türlü bir araya gelemeyen ve çekimleri gerçekleştiremeyen ekip en sonunda 2021'in başında çekimleri tamamladı.

Friends dizisi günümüzde halen daha izlenilen ve 20'li yaşlarında herbiri birbirinden farklı olan 3 kadın ve 3 erkek karakterden oluşan 6 gencin New York'ta yaşamakta oldukları komik, eğlenceli ve aynı zamanda hayat dolu olan maceralarını anlatıyor.