Cher'in Hayatı Beyazperdeye Taşınıyor
LIFESTYLE

Cher'in Hayatı Beyazperdeye Taşınıyor

Cher'in hayatı hakkında biyografik bir filme hazır olun.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mayıs 2021

Cher, hayatını hikâye edinecek biyografik filmin hazırlıklarına başlandığını açıkladı.

1980'li ve 1990'lı yıllarda müzik sektöründe ikon statüsüne erişen Cher, 75'inci doğum gününde kişisel twitter hesabından takipçilerine bir müjdeyi duyurdu.

Ünlü sanatçı, Universal'ın 'MammaMia'nın yapımlarıyla birlikte kendi biyografik filmi için hazırlıklara başladığını, filmin senaryosunu ise Suspect, Forrest Gump, The Insider, The Curious, Case of Benjamin Button ve A Star is Born'un senaryosunu yazan Eric Roth kaleme alacağını da açıkladı.

Cher'in 'MammaMia! Here We Go Again' filmine birlikte çalıştığı Judy Craymer ve Gary Goetzman'ın yapımcılığını üstleneceği filmde Cher'i kimin canlandıracağı henüz belli değil.

Craymer, "Gary ve ben, Cher ile tekrar çalışmaktan ve bu sefer onun güçlendirici ve gerçek hayat macerasını beyaz perdeye taşımaktan heyecan duyuyoruz. Cher'in olağanüstü yeteneği, metaneti, benzersiz zekası, sıcaklığı ve vizyonuna çekilmekten ve ondan ilham almaktan başka bir şey yapamıyoruz. Onun hikayesini sinema izleyicilerine anlatmaktan daha mutlu olamazdık." açıklamasında bulundu.