Jennifer Aniston'ın Favori Friends Konuğu Brad Pitt
LIFESTYLE

Jennifer Aniston'ın Favori Friends Konuğu Brad Pitt

"Mr. Pitt harikaydı"

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mayıs 2021

Jennifer Aniston, Friends'teki favori konuk oyuncuğunun Brad Pitt olduğunu açıkladı.

Friends'in sayamayacağımız kadar çok yıldız konuk oyuncusu vardı. Paul Rudd'dan Ben Stiller'e, Reese Witherspoon'dan Julia Roberts'a, Bruce Willis'den Danny DeVito'ya kadar ünlü konuk oyuncu listesi uzayıp gidiyor. Ancak elbette Friends hayranları Brad Pitt'in ünlü ziyareti de dahil olmak üzere bu unutulmaz performanslardan bazılarını çok iyi hatırlıyor.

Brad Pitt, 2001 Şükran Günü bölümünde Jennifer Aniston ile evliyken ortaya çıktı. Rachel'ın lise düşmanı Will Colbert'i canlandırdı ve 'Rachel Green'den Nefret Ediyorum' kulübünü kurdu.

Aniston, birleşme özel bölümünü tanıtırken, eski eşinden de övgüyle bahsetti. "Bay Pitt harikaydı, harikaydı," dedi Access Hollywood'a en sevdiği Friends konuk yıldızlarından bazılarını anlatırken.

Performansıyla "Komedi Dizisinde En İyi Konuk Sanatçı" dalında Emmy adaylığı kazanan Pitt, 2019'da verdiği bir röportajda "harika oyuncu kadrosunu" alkışladı.

Aniston ve Pitt 2005'te boşandılar, ancak geçen yılki SAG Ödülleri'nde kuliste yeniden bir araya gelerek tam anlamıyla sosyal medyayı salladılar.