Yeni Gossip Girl'ün Yayın Tarihi Açıklandı
LIFESTYLE

Yeni Gossip Girl'ün Yayın Tarihi Açıklandı

Gossip Girl resmen yeniden başlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mayıs 2021

Hazır Olun Yukarı Doğu Yakalılar: Gossip Girl gerçekten geri dönüyor.

HBO Max, yakında çıkacak olan Gossip Girl yeniden çevrimi için ilk fragmanı yayınladı ve Temmuz ayında yayın platformunda prömiyer yapacağını açıkladı.

Başrollerinde; Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay'ın yer aldığı yeni Gossip Girl'den tanıtım yayınlandı. HBO Max tarafından uyarlanan yeni Gossip Girl, 8 Temmuz 2021'de izleyiciyle buluşacak.

Hit CW serisinin hem devamı hem de yumuşak bir şekilde yeniden başlatılması olarak görev yapan hikaye, Manhattan'daki zengin lise öğrencilerinin hayatına odaklanacak. Ayrıca orijinal dizinin bitiminden bu yana geçen on yılda sosyal medyanın ve New York şehrinin sosyal manzarasının ne kadar değiştiğini keşfedecek.

Gossip Girl'in yeniden çevrimi ile ilgili geliştirme 2019 yılının ortalarında WarnerMedia'nın 10 bölümlük bir sezon çekeceğini duyurmasıyla başladı. Hikayeye yeni bir karakter grubu katmasına rağmen, proje CW dramasının devamı niteliğinde olacak. Eski oyunculardan hiçbiri yer almazken Gossip Girl'ün sesine hayat veren Kristen Bell yine anlatıcı olarak görülecek.