Natalie Portman ve Julianne Moore "May December" Filminde Buluşuyor
LIFESTYLE

Natalie Portman ve Julianne Moore "May December" Filminde Buluşuyor

Oscar ödüllü yıldızlar Natalie Portman ve Julianne Moore, ünlü yönetmen Todd Haynes'in “May December” filminde birlikte rol alacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2021

Todd Haynes'in May December filminin başrollerinde Natalie Portman ve Julianne Moore yer alacak

May December filmi, bir filmde canlandıracağı gerçek hayattaki kadını (Moore) incelemek için Maine'in tablo güzellikteki sahiline seyahat eden bir Hollywood aktrisinin (Portman tarafından canlandırılan) hikayesini anlatacak. Moore'un canlandırdığı karakter kendisinden 23 yaş küçük bir erkekle evlendiği için yirmi yıl önce bir tabloid skandalına konu olmuştu.

Variety'nin haberine göre Moore'un karakteri ve kocası ikiz kızlarını üniversiteye göndermeye hazırlanırken, "Portman'ın dışarıdan bakan bakış açısıyla aile dinamiği çözülmeye başlar". Samy Burch, kendisinin ve Alex Mechanik'in hikayesine dayanan senaryoyu kaleme alacak.

2022'de çekimleri başlayacak olan filmle ilgili yönetmen Todd Haynes, "Samy Burch'un olağanüstü senaryosunda beni bu kadar cezbeden şey, hikayedeki karakterlerin alışılmadık bir incelikle keşfedilmesine olanak tanıması. Bir tür gözlemsel sabırla, potansiyel olarak değişken konularda gezinmesi." dedi. Haynes, Moore ile bu projede altıncı kez bir araya geliyor.

Natalie Portman, 2011 yılında "Black Swan"la en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı ve toplamda üç kez Oscar adayı oldu. Julianne Moore ise 2015 draması "Still Alice" ile en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı ve toplamda beş kez Akademi Ödülü adayı oldu.