En prestijli at yarışlarına zarif dokunuş
LIFESTYLE

En prestijli at yarışlarına zarif dokunuş

İsviçreli saat markası Longines İngilitere’nin Ascot kentinde her yıl gerçekleşen Royal Ascot at yarışlarının, bu yılda resmi zaman tutuculuğunu ve sponsorluğunu üstlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Haziran 2021

İsviçreli saat markası Longines İngilitere'nin Ascot kentinde her yıl gerçekleşen Royal Ascot at yarışlarının, bu yılda resmi zaman tutuculuğunu ve sponsorluğunu üstlendi. Dünyanın en presijli at yarışlarından biri olarak tanınan Royal Ascot, yarışların yanı sıra markanın "Zarafet Bir Tavırdır" mottosu ile özdeşleşen şık ve zarif ambiyansı ile de tanınmakta.

Etkinliğin resmi zaman tutucusu ve sponsoru olan Longines ise her yıl olduğu gibi bu yılda etkinliğe, dünyanın en kaliteli atlarına ve önde gelen jokeylerine en yüksek standartlarda disiplin getirerek katkıda bulunmaya devam ediyor.

Longines, Royal Ascot at yarışları aracılığı ile ayrıcaLongines DolceVita koleksiyonunu tanıttı. Zarif tasarımı ile öne çıkan bu model geometrik çizgileri ve pırlanta detaylarını da bir araya getiriyor.

Royal Ascott atçılık dünyasının en çok dikkat çeken etkinliği olmasının dışında ayrıca moda dünyasında da adından söz ettiriyor. Alexander McQueen ve Stella McCartney gibi uluslararası platformlarda en çok tanınan tasarımcıların da katıldığı etkinliğin resmi zaman tutucusunun Longines olması markanın sadece saat konusunda uzman olmadığını, aynı zamanda moda ve tasarım dünyasına da yakın olduğunu gösterir nitelikte. Ayrıca Royal Ascot'un bu yılki moda kurulu başkanı ise ilk defa olarak Türk bir isim Zeynep Kartal oldu.