Cara Delevingne Los Angeles'taki Evinin Kapılarını Açtı
LIFESTYLE

Cara Delevingne Los Angeles'taki Evinin Kapılarını Açtı

Cara Delevingne'ın evi kendisinden beklediğiniz kadar eğlenceli.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Haziran 2021

Cara Delevingne, Los Angeles'taki evinin kapılarını Architectural Digest için açtı ve içerisi 28 yaşındaki manken ve aktrisden beklediğiniz kadar eğlenceli.

Delevingne, işinin "birçok farklı şapka ve kostüm giymesini" gerektirdiğini, bu yüzden eğlenceli evinin "birçok farklı tema ve ruh halini" yansıttığını açıkladı.

Line Architecture'dan mimar Nicolò Bini tarafından tasarlanan "yetişkin oyun evi", Gucci balıkçıl duvar kağıdı, yılan halısı ve kuş heykelleri ve evi gerçek bir ormana çeviren sayısız ev bitkisiyle doğaya yoğun bir şekilde odaklanıyor.

Ayrıca bir poker odası, bir top havuzu, süslü elbise partileri için mükemmel bir kostüm odası ve açık havuz kenarında trambolinler ile baştan sona devam eden bir eğlence ve oyun teması da var.

Cara Delevingne "Arkadaşlarım geldiğinde ev engel parkuruna dönüşüyor. Alice Harikalar Diyarında yoluyla kapalı/açık oyun alanı gibi." diyor ve ekliyor; "Kötü bir gün geçiriyorsam, sadece top havuzuna atlarım. Bir top havuzunda gerçekten ağlayamazsın."

1941'de inşa edilmiş olan Delevingne'ın evi yapısal olarak İngiliz country tarzı bir evi andırıyor.

Ev ayrıca, Karl Lagerfeld tarafından kendisine verilen Chanel gitarının bulunduğu bir müzik odası ve müzik efsanesi David Bowie tarafından imzalanmış başka bir gitar da dahil olmak üzere en sevdiği eşyalarına bir müze olarak hizmet veriyor.

Bazıları bunun evden çok bir eğlence evi olduğunu düşünse de Delevingne şöyle diyor: "Yine de bir ev gibi. Uygun bir yemek odası, oturma odası ve harika bir mutfak var. Ama aynı zamanda bir tür yolculuk. Ne kadar derine inersen, o kadar çok hazine keşfedersin."