Valentino, Venedik Tiyatro Bienali'ne Sponsor Oldu
LIFESTYLE

Valentino, Venedik Tiyatro Bienali'ne Sponsor Oldu

Pierpaolo Piccioli, İtalya'nın kültürel ortamına saygılarını sunmaya devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Temmuz 2021

Valentino'nun kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli, Valentino için 2021 Sonbahar koleksiyonunu Milano'daki Piccolo Teatro'da sahneledikten sonra, 2-11 Temmuz tarihleri arasında Venedik'te gerçekleştirilecek olan 49. Uluslararası Tiyatro Festivali - Teatro Bienali 2021'e sponsor oluyor.

Valentino'nun yaratıcı yönetmeni Pierpaolo Piccioli, Sonbahar 2021-22 Couture koleksiyonunu 15 Temmuz'da Venedik'teki Arsenale'deki Gaggiandre'de düzenleyeceğini söyledi.

Gaggiandre, 1568-1573 yılları arasında inşa edilen ve Jacopo Sansovino'ya atfedilen büyük bir iç iskeleye sahip iki tersaneden oluşuyor. Venedik Bienali Uluslararası Sanat ve Mimarlık Sergileri ile Uluslararası Dans, Müzik ve Tiyatro Festivallerine ev sahipliği yapan Arsenale'nin bir parçasıdır.

Simgesel konuma saygı göstermek için, gösteri, mekana herhangi bir mimari müdahale olmaksızın yalnızca işlevsel bir düzene sahip olacak.

Piccioli, mayıs ayında mekânı açıklarken "Farklı ruhlar, zihinler ve yaratıcı girdilerden oluşan bir senfoni orkestrasyonu yapmak için kendime meydan okudum" dedi. "Bütün bu enerjiler vizyonumu Venedik'e götürdü. Bu şehir, sanatta, tiyatroda, müzikte, mimaride, sinemada ve yaratıcılıkla ilgili her şeyde gerçekten ve kendiliğinden titreşimler üretiyor. Bu nedenle bu fikre yönelmek doğal bir karar oldu. Ben bir tasarımcıyım, bir moda yaratıcısıyım ve kreasyonlarımı belirli çerçevelerde tasavvur etmem gerekiyor. Venedik, Valentino Des Ateliers koleksiyonunun çerçevesidir." diye ekledi.