Bayram Sevincini Sevdiklerinizle Doyasıya Yaşayın
LIFESTYLE

Bayram Sevincini Sevdiklerinizle Doyasıya Yaşayın

Titanic Hotels’de Safe Touch Hijyen Konsepti ile güvenli ve keyifli bir bayram tatili sizi bekliyor. Ege ve Akdeniz’in en güzel kıyılarında, doğanın tüm renklerini kucaklayan konumları, özel güneşlenme alanları ve özel hizmetler ile izole bir tatil için k

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Temmuz 2021

Tarihi ve doğal güzellikleri ile Akdeniz'in en güzel bölgelerinde yer alan Titanic Hotels'in Bodrum ve Antalya'daki otelleri bayram tatilinizi taçlandıracak birçok avantajı ile tatil keyfinizi ikiye katlıyor. Havalimanı transferi, geç çıkış imkanı, ekstra harcamalarda indirim gibi bayrama özel avantajlar sunuyor.
Titanic Hotels, küçük misafirlerin güvenle tatil yapabilmesi için yenilen, oyun ve atölyeler ile zenginleşen Tiny Kids Club'ı, gün boyu özel hizmet verilen cabanaları, özel havuzlu villaları, havuza açılan kişiselleştirilmiş odaları, Uluslararası ve ödüllü şeflerin yönettiği her damak tadına hitap eden a la carte restoran ve barları, happy hour partileri, temalı dinner showları ve özel showları ile yaza damgasını vuruyor.

Bodrum'da bayram bir başka…
Ege'nin turkuaz sularını kesintisiz bir manzarayla karşılayan, Bodrum'un mistik havasına hâkim odaları ve konforu ile misafirlerine eşsiz bir tatil vaadeden Titanic Deluxe Bodrum'da bayram boyunca müzik ve dans showlar tatilinize eşlik ediyor. İskender Paydaş, Circus Show, Monroe Musical, Çınar –Anadolu Dansları Titanic Deluxe Bodrum'un bayram özel programında yer alıyor.

Bayramda İstanbul'un keyfini çıkarın…
Bayramda İstanbul'dan ayrılmak istemeyenlere kısa bir mola Titanic Business Kartal'da. Yarım pansiyon olarak hazırlanan özel bayram paketi ile şehirden ayrılamayanlar için tatil ayaklarına geliyor.