Kristen Stewart'lı Spencer'ın İlk Gösterimi Venedik'te Yapılacak
LIFESTYLE

Kristen Stewart'lı Spencer'ın İlk Gösterimi Venedik'te Yapılacak

Kristen Stewart'ın Prenses Diana'yı canlandırdığı Spencer filminin dünya prömiyeri Venedik Film Festivali'nde yapılacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2021

Prenses Diana'nın Prens Charles'tan ayrılmaya karar verdiği bir haftasonunu konu edinen Spencer filmi ilk gösterimini Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirecek.

1-11 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Venedik Film Festivali'nde Spencer'ın hangi gün gösterileceği henüz açıklanması.

Kristen Stewart, Galler Prensesi'ne hayat verirken, ona BAFTA Ödülü adayı Timothy Spall, Akademi Ödülü adayı Sally Hawkins ve Sean Harris (Mission: Impossible – Fallout) eşlik ediyor.

İngiliz aktör Jack Farthing, Stewart'ın karşısında Prenses Diana'nın eski eşi Prens Charles'ı canlandıracak. Poldark dizisindeki George Warleggan ve Blandings'deki Freddie Threepwood rolüyle tanınan Farthing, 2019 yılında Keira Knightley ile birlikte 'Official Secrets' filminde yer aldı.

Pablo Larraín imzalı Spencer, 1990'ların başında, Diana'nın Prens Charles ile olan evliliğin artık yürümediğine karar verdiği hafta sonuna odaklanıyor. Diana, Noel kutlaması için Norfolk'taki sarayda geçirdiği bu kritik hafta sonunun ardından bir gün kendini kraliçe yapabilecek yoldan uzaklaşmaya karar veriyor. Filmin hikâyesinin tamamının üç güne yayılacağı belirtiliyor.