Bridgerton Covid Negatif Olarak Çekimlere Devam Ediyor
LIFESTYLE

Bridgerton Covid Negatif Olarak Çekimlere Devam Ediyor

Covid-19 aksaması sonrası Bridgerton'ın çekimleri yeniden başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ağustos 2021

Variety'nin 3 Ağustos'ta bildirdiğine göre Bridgerton 2. Sezon çekimleri yeniden başladı. Haber, prodüksiyon testlerinin iki üyesinin COVID-19 için pozitif çıkmasının ardından çekimlerin süresiz olarak duraklatılmasından iki buçuk hafta sonra geldi.

Gösteri sorumlusu Chris Van Dusen, çekimler için "Geri döndük. COVID nedeniyle ertelemek zorunda kaldık, ancak geri döndük" dedi. İlk birkaç bölümün artık bir araya geldiğini de sözlerine ekledi. "Şu anda harika görünen ilk birkaç bölümümüzü düzenliyorum." dedi.

Netflix ve Shondaland, kimin hastalandığını açıklamadı, ancak teşhis konulduktan sonra kişilerin tecrit edildiğini doğruladı. Bridgerton seti Londra'da bulunuyor.

Simon ve Daphne'nin entrika ve klişe dolu aşk hikayesini izlediğimiz ilk sezonun ardından 2. sezonda Bridgerton ailesinin en büyük oğlu olan Anthony'nin hikayesini izleyeceğiz. Anthony'yi canlandıran Jonathan Bailey'nin yanı sıra oyuncu kadrosunda Phoebe Dynevor, Nicola Coughlan, Claudia Jessie, Luke Newton, Luke Thompson, Polly Walker gibi isimler yer alıyor.