Cartier, Venedik Film Festivali'nin Sponsoru Oldu
LIFESTYLE

Cartier, Venedik Film Festivali'nin Sponsoru Oldu

Fransız lüks mücevher markası Cartier, 1-11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Venedik Film Festivali'nin ana sponsoru oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ağustos 2021

Cartier, Venedik Uluslararası Film Festivali'nin ana sponsoru olmak için La Biennale di Venezia ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

"Venedik Uluslararası Film Festivali'nin ana sponsoru olmaktan ve kültürel mirası koruyarak, çağdaş sanatsal yaratımı desteklemek için uzun süredir devam eden taahhüdümüzü yeniden teyit etmekten heyecan duyuyoruz. Cartier Glory to the Filmmaker Ödülü aracılığıyla uluslararası üne sahip film yapımcılarını takdir edebilmek de gerçek bir onurdur." diyor Cartier Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Arnaud Carrez.

Ortaklığın misyonu, dikkate değer film yapımcılarını Cartier Glory to the Filmmaker Ödülü ile onurlandırmayı amaçlıyor. İlk ödül ünlü yönetmen Ridlet Scott'a onur ödülü olarak takdim edilecek. Scott, ödülünü 10 Eylül'de, Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer ve Ben Affleck'in rol aldığı yeni filmi "The Last Duel"ın gösteriminden önce alacak.

"Alien", "Blade Runner", "Gladyatör", "Thelma ve Louise" gibi birçok klasik filme imza atan yönetmen Ridley Scott son olarak Lady Gaga ve Adam Driver'lı merakla beklenen House of Gucci filminin çekimlerini tamamladı.

Venedik Film Festivali, 1 Eylül - 11 Eylül 2021 tarihleri arasında Lido di Venezia'da gerçekleşecek.