Cruella 2'nun Başrolü de Emma Stone Olacak
LIFESTYLE

Cruella 2'nun Başrolü de Emma Stone Olacak

Emma Stone modaya aç Cruella de Vil olarak geri dönecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ağustos 2021

Emma Stone, Cruella 2'nun intikam odaklı Cruella de Vil'i olarak daha abartılı punk rock modası için geri dönecek. Devam filmi, Disney animasyon klasiği 101 Dalmations'ın canlı aksiyon filminin sinemalarda yayınlanmasından sadece haftalar sonra, Haziran ayında duyurulmuştu. Ancak Stone'nun yeniden başrolde yer alacağına dair bilgi onaylanmamıştı.

Endeavor Yönetim Kurulu Başkanı Patrick Whitesell, "Emma ve Disney ile birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz ve stüdyonun yaratıcı bir ortak olarak katkılarını kabul etme konusundaki istekliliğini takdir ediyoruz. Bunun, yaratıcı topluluğun daha fazla üyesinin yeni platformların başarısına katılması için kapı açacağını umuyoruz. " dedi.

Cruella 2 yine yönetmen Craig Gillespie ve senarist Tony McNamara elinde çıkacak.

Oscar ödüllü Stone, 1970'lerin Londra'sının punk rock devrimi sırasında geçen Cruella'da yönetici yapımcı olarak da görev yaptı. Filmde Stone'un Cruella'sı, Emma Thompson'ın canlandırdığı Barones von Hellman ile tanıştıktan sonra kötü ikinci kişiliğine dönüşmeden önce moda dünyasında umut vaat eden Estella adında genç bir dolandırıcı olarak yer aldı.

Yardımcı oyuncular arasında Emily Beecham, Mark Strong ve Killing Eve'den Kirby Howell-Baptiste de bulunuyor.