Kristen Stewart'ın Spencer Filmi Kasımda Vizyona Girecek
LIFESTYLE

Kristen Stewart'ın Spencer Filmi Kasımda Vizyona Girecek

Kristen Stewart'ın Prenses Diana'yı canlandırdığı "Spencer" filminin vizyona giriş tarihi açıklandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ağustos 2021

Başrolünde Kristen Stewart'ın yer aldığı Pablo Larrain'in biyografik draması "Spencer", Kasım ayında vizyona giriyor. Neon ve Topic Studios'tan çıkan film, Toronto ve Venedik film festivallerinde prömiyer yapacak.

Başlangıçta 2022'de Diana'nın ölümünün 25. yıldönümü münasebetiyle vizyona girmesi beklenen "Spencer", 5 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek ve bir ödül sezonu için hazırlanıyor. Chloé Zhao'dan Marvel'in "The Eternals"ı ve Tom Hanks'in bilim kurgu filmi "Finch" aynı gün vizyonda olacak.

Stewart, "Peaky Blinders"ın yaratıcısı Steven Knight tarafından yazılan filmde Prenses Diana'yı (evlenmeden önceki tam adı Diana Frances Spencer) canlandırıyor. Jack Farthing, Spencer'da Prens Charles'ı oynuyor.

Drama, 1991 yılında Noel tatilinde birkaç gün boyunca, Diana'nın Prens Charles ile evliliğini bitirmeye karar verdiği Norfolk, İngiltere'deki Sandringham Malikanesi'nde geçiyor.

Yayın tarihi duyurusu, Netflix'in "The Crown"un 5. Sezonunda Prenses Diana olarak Elizabeth Debicki'ye ilk bakışını yayınladığı gün geldi. Kraliyet dizisi The Crown'da Dominic West, daha önce Josh O'Connor tarafından üstlenilen Prens Charles rolünü devralacak.