The Crown'da Yeni Diana ve Charles'a İlk Bakış!
LIFESTYLE

The Crown'da Yeni Diana ve Charles'a İlk Bakış!

The Crown'ın 5. sezonunda Elizabeth Debicki’nin Lady Diana, Dominic West'i ise Prens Charles olarak izleyeceğiz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ağustos 2021

Elizabeth Debicki'nin Lady Diana'yı, Dominic West'in ise Prens Charles'ı canlandırdığı The Crown'un 5. sezonundan görseller yayınlandı. Merakla beklenen yeni bölümler 90'lı yılların başında ve sonunda yaşanan olaylara odaklanırken yapımın 2022'nin başlarında vizyona girmesi planlanıyor.

The Crown, 5. sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon boyunca Prenses Diana'yı Emma Corrin, Prens Charles'ı ise Josh O'Connor canlandırmıştı.

The Crown dizisi, II. Elizabeth'in Phillip ile evlendiği dönemden itibaren kraliyet ailesinin yaşadıklarını konu ediniyor. 1947 yılında hikayesine başlayan dizi, 5. sezonuyla birlikte John Major hükümetine masaya yatıracak. 1990 ile 1997 yılları arasında geçecek olan sezonda Diana ve Charles'ın evliliklerinde yaşanan büyük sorunları da gözler önüne serecek.

5. sezonda Imelda Staunton'ı II. Elizabeth, Jonathan Pryce'ı Prens Phillip, Lesley Manville'i Prenses Margaret, Jonny Lee Miller'ı ise John Major olarak izleyeceğiz. The Crown 5. sezonun 2022 yılı içerisinde ne zaman gösterime gireceği şimdilik bilinmiyor.