Eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde sınırsız suşi geceleri
LIFESTYLE

Eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde sınırsız suşi geceleri

Fairmont Quasar Istanbul, ışıltlı boğaz manzarası, Marcel Wanders imzalı sıra dışı tasarımı ve yaratıcı sunumları ile Ukiyo Restaurant & Bar’da suşi geceleri düzenliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ağustos 2021

Fairmont Quasar Istanbul, ışıltlı boğaz manzarası, Marcel Wanders imzalı sıra dışı tasarımı ve yaratıcı sunumları ile şehrin en dikkat çekici lezzet durakları arasında yer alan Ukiyo Restaurant & Bar'da her Perşembe ve Cuma akşamı 18.30 - 20.30 saatleri arasında sınırsız suşi geceleri düzenliyor.

Otelin beşinci katında bulunan ve aynı kattaki muhteşem sonsuzluk havuzunun yanı sıra çarpıcı Boğaz manzarasıyla da dikkat çeken Ukiyo'nun sınırsız suşi gecelerinde enfes sushi roll'ların yanı sıra nigiri ve sashimi çeşitleri de suşi tutkunlarını bekliyor. Soğuk ve sıcak suşi çeşitleriyle gerçek bir ziyafet yaşatan Ukiyo'nun sınırsız suşi menüsünün keyfini, bir adet içecek dahil kişi başı 245 TL'ye çıkarabilirsiniz.

Tatlı bir esinti eşliğinde yaz akşamlarının keyfini doyasıya çıkaracağınız, soğuk ve sıcak suşi çeşitleriyle gerçek bir ziyafet yaşatan Ukiyo'nun sınırsız suşi menüsüne bir adet içecek de dahil.