JFK Jr. ve Carolyn Bassette'in Aşk Hikayesi Dizi Oluyor
LIFESTYLE

JFK Jr. ve Carolyn Bassette'in Aşk Hikayesi Dizi Oluyor

Ryan Murphy'nin yeni dizisi American Love Story'nin ilk sezonu John F. Kennedy Jr. ve Carolyn Bassette Kennedy'nin aşkına odaklanacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ağustos 2021

Ryan Murphy, American Horror Story ile kurduğu dizi evrenini American Love Story ve American Sports Story ile genişletiyor. American Love Story "dünyanın dikkatini çeken gerçek aşk hikayeleri"nden oluşan bir antoloji dizisi olarak izleyiciyle buluşacak.

Dizinin ilk sezonu, 90'ların ünlü çifti John F. Kennedy Jr. ve Carolyn Bassette Kennedy'nin flörtünü ve evliliğini anlatacak. Başkan John F. Kennedy'nin oğlu ve moda yayıncısı 1996'da evlendi ve altın çiftin ilişkisi, ikilinin 1999'daki bir uçak kazasında zamansız ölümüne kadar Amerika'yı büyüledi.

Amerikan kraliyeti olarak kabul edilen genç çift için güzel bir birliktelik olarak başlayan şey, tabloid medyanın acımasız bakışlarının stresi altında yıpranmaya başladı. Kariyerlerinin baskıları ve aile içi anlaşmazlık dedikoduları, Massachusetts kıyılarında puslu bir yaz gecesinde özel uçağının okyanusa düşmesiyle trajik ölümleriyle sona erdi.

FX ayrıca American Sports Story adlı ikinci bir Murphy serisini de duyurdu. American Sports Story, ünlü bir spor figürünün yer aldığı önemli bir etkinliğe odaklanacak ve "bu hikayeyi çeşitli perspektiflerden anlatarak günümüz dünyasının prizmasından yeniden inceleyecek". İlk bölüm NFL yıldızı Aaron Hernandez'in yükselişini ve düşüşüne odaklanacak.