Davetlerde ışıldayan siz olun
LIFESTYLE

Davetlerde ışıldayan siz olun

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ağustos 2021

Davet ve düğünlerin üst üste olduğu bu sezonda Desa'nın ayakkabı ve çantaları ile daima gecenin yıldızı olmaya aday olacaksınız…

Yaklaşan sonbahar sezonu ile artan davetler, organizasyonlar ve düğünler ile kıyafetlerimizi nasıl kombinleyeceğimizi düşünmeye başladık. Hangi elbise ile hangi ayakkabılar veya nasıl bir çanta giymeliyim gibi detayları düşünüyoruz.

Katılacağınız davetlerde seçeceğiniz elbise ne olursa olsun; DESA eşsiz parçaları ile görünümünüzü tamamlayacak ayakkabı ve aksesuarlarla daima sizin yanınızda.

Tek yapmanız gereken elbisenize ve tarzınıza en uygun ayakkabı ve çantayı seçmek…

Şık ve zarif seçenekleri ile davetlerde ışıldayacaksınız

Hayaliniz uçuş uçuş elbiseler, ipek ve şifon kumaşların şıklığını öne çıkartmaksa Desa'nın parıltılı çantaları ve ayakkabıları ile kıyafetinizi tamamlayıp daha da şık hale getirebileceksiniz.

Eğer kıyafetiniz zaten kendinden parıltılı ise Desa size ihtiyacınız olan pastel tonlarını sunuyor.

Eğer seçiminiz daha cesur bir tavır ise tercihinizi mini taşlarla hazırlanmış tek bant DESA ayakkabılardan kullanabilirsiniz.

Katılacağınız her davete uygun, seçeceğiniz her tarza uygun birçok farklı opsiyon sunmayı başarıyor. Topuklu sandaletlerden, Stiletto'lara, platform topuklu sandalet'lere, clutch çantalara kadar istediğiniz her kıyafete uygun tamamlayıcı her parçayı bulacaksınız

Daha kışkırtıcı ve daha farklı bir tarz elde etmek isteyenler için gold anatomik ceketler, zincir detaylı ayakkabılar, piton baskılı deri ceket ve yelekler gibi orijinal parçalar sunuyor.

Erkekleri de unutmuyor

Erkekler için tasarlanan casual ve klasik stillere hitap eden ayakkabı modelleri seçtiğiniz kıyafeti başarıyla tamamlayacak. DESA'nın kaliteli ve lüks kemer ve aksesuarları 'son dokunuşla gecenin en havalı erkeğini yaratacak.